Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

mrpetronel

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Nl

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

mrpetronel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Colegule,cum am recomadat mai sus,este mai indicat sa intri pe site-ul lor sa verifici tot ce vrei,ma indoiesc ca gasesti pe aici prea multi de la ei care fac distributie.. Din ce am vazut eu ajungi zilnic "acasa" si ai nevoie de masina proprie sa te deplasezi la si de la garaj..
  2. bogdan_tg ai zis bine,se poate si mai bine,eu nu am zis ca e job-ul perfect pentru toata lumea,fiecare dintre noi cautam ceva pe placul nostru,si eu am unele nemultumiri dar sunt minore in comparatie cu avantajele. In primul rand gresim ca punem pretentii sa fim tratati egali cu olandezii in timp ce noi asteptam sa ni se puna la dispozitie facilitati extra deoarece suntem straini si avem nevoi diferite de ai lor,gen masina de spalat la garaj.. Ei gandesc ca olandezii nu au nevoie de masina de spalat la garaj pentru ca au casa unde sa isi spele hainele..asta este un exemplu.
  3. Pentru colegul care a intrebat daca te ajuta cu cautarea cazarii. Eu unul nu mi-am luat cazare,fac international si nu vreau sa platesc o cazare pe care sa o vad doar in week-end,nu am familia aici,dar am bazut pe pagina lor de fb ca pentru posturile de soferi distributie (doar national) pun ei la dispozitie cazare in camere singur sau dublu dupa cum prefera fiecare sa plătească. Detaliile de genul asta le gasiti la ei pe site daca le cautati.
  4. Corect,mai nou aceasta firma a inceput sa angajeze romani,mai mult de atat am aflat recent ca au ceva birou de recrutare,deschis in Romania.. Eu sunt angajat la ei din septembrie 2016. Este cu siguranta cel mai bine platit job ca sofer pe care l-am avut in ultimii 15 ani. Contract legal pe Olanda,cu respectarea normelor olandeze in materie de munca. Banii ajung si la 3000 eur poate chiar peste,asta depinde de firma la care vei fi plasat sa lucrezi,ei fiind o agentie cu foarte multe contracte.Nu plaseaza doar români sau polonezi,au de asemenea foarte multi olandezi carora le dau de munca.. revin cu informatii,daca sunt intrebari,le astept!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.