Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

antrax

Members
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de antrax

  1. salut , pentru tine care nu ai vazut niciodata 1900eur/luna poti spune ca esti experimentat sau excelent pregatit in meseria asta ,insa despre unu care experienta si doreste mai mult de 2000,atat te duce mintea sa spui ca nu are experienta sau slab pregatiti cum doresti tu, fiecare lasa o firma in urma mai mult pentru conditiile de lucru nu doar pentru bani ,eu personal am lucrat pentru Leatrans si conditiile sunt aceleasi ,doar camioanele sunt mai noi ,insa schimbul de soferi in fiecare luna nu va duce nicaeri decat sa ajunga in paragina in mai putin de 2 ani

    Este foarte corect ceea ce spui, dar cine sa te auda??

  2. colegule tu ai impresia ca noi mergem de nebuni pe magnet?la ce firma te lasa sa mergi pe magnet sute,poate mii de km intr-o cursa fara ca firma sa stie?era cursa unde nu puteai ajunge decat daca mergeai pe magnet.nu mergeam noi ca vrem.

    Cand o sa intelegeti ca nu trebuie sa mergeti cu magnet. Bizar e ca in multa cazuri chiar soferii se ofera voluntari la utilizat magnetul, sa arate patronilor cat de descurcareti sunt ei. Bine va fac ca ca imputa motorina.

    • Like 2
  3. la Suceava Logistic e cam asa: dai o declaratie notariala ca daca se strica ceva la camion platesti tu, de exemplu cineva iti taie prelata, platesti( asigurarea e cu franciza). lunar iti opresc 100 euro garantie????????? salariul se da la 2 luni, cand revii in tara. daca faci un traseu mai lung decat au calculat ei , platesti taxele de drum si motorina. Nu primesti nici un avans la plecarea in cursa. Acum cauta soferi pentru transporturi Austri _ Italia, curse destul de scurte, daca faci 10000 km esti tare. Nu dau bonusuri pentru kilometri in plus( sa zicem peste 10000 sau 12000 cum dau alte firme. Nu au navigator, statie . Deci faceti-va calculele.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.