Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

wolverine

Members
  • Număr conținut

    83
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de wolverine

  1. Pai eram cu el in masina si mia zis acum parcheazo si am indreptato ceva mai mult, in final am bagato apoi mia zis uitete la mine si face ce iti zic eu si iam zis ok am iesit cu fata cum a vrut el adica sa stanga drapta stanga dreapta pui mei practic el vroia sa o bag din pozitia in care vroia el si am bagat-o si apoi am decuplat si am mers la birouri cu capu unde am lasato undeva in stanga curti cum intri ca sa intre urmatoru pe ea, urmatoru fiind un polonez.

    Numai tu intelegi ce ai vrut sa spui,eu nu am inteles nimic.

  2. Coleggu ce am inteles de pe la romanasi de aici ca cica ar fi scos toate masinile cu manual si sunt numai automate Iveco, man, daf, volvo.Acum depinde si cat de mult te lauzi ca ai experienta si de tai batos ca cei de aici nu sunt prosti.Mam informat si eu si am aflat ca intradevar sa da si cu Iveco acela alb dar tu ai vost mai de dimineata si eu am venit mai tarziu, eu am fost a doua tura deci practic pe mine ar fi trebuit sa ma refuze daca era ceva pt ca eu am sosit dupa prima tura in care ati fost voi.

    Si comisionu cei de la cluj isi ia dabea dupa ce tu te-ai angajat si isi ia o suma modica de 100 si cv de coco pe luna timp de 4 luni , daca citit contractu o sa vedeti ca o sa vi se face prima marire dabea dupa 4 luni tocmai de aceea ca dupa 4 luni nu le mai da lor ci o sa ti trimita tie, eu spun din ce aud si eu de la colegi.Sunt baieti care au parcat super dar au fost trimisi din cauza limbi .

    Sanatate numai bine

    Spune-mi si mie te rog ce fel de parcare cu spatele te-a pus sa faci pt ca pe mine m-a picat la cea de a doua,ca prima mi-a iesit fara probleme dar am gafat-o pe cea din lateral intre jaloane.

  3. wolverine, nu stiu ce sa zic despre parerea ta dar sigur tu pe 13.02 Miercuri nu ai dat testu pentru ca am fost 3 baieti , eu un baiat de la cluj si un polonez si culmea am luat toti 3.

    Colegule,daca stii mai bine decat mine ce fac este problema ta dar eu am dat testul pe data de 13 02 2013 la ora 09 30,pe un Iveco automat alb,trailerul era cu prelata albastra,ce mai vrei sa-ti spun?Crezi ca nu am altceva de facut decat sa postez abureli pe aici?Ca nu am luat...asta e ,felicitari pt ca ai reusit si drumuri faine iti doresc.

  4. salut colegii,parerea mea este ca firmele care cer diferite comisioane ,bani de LOGISTICA etc....sant TEPE . drumuri bune tuturor.

    Asta nu e teapa.Chiar recruteaza pt Kim Johansen,numai ca cer comision si daca nu iei testul de la Greve adio bani plus cheltuiala dus intors din Danemarca.Eu tocmai am patit-o si m-am intors cu coada intre picioare si o gaura frumusica in buget,asa ca atentie cum puneti problema.

  5. inainte era scoala de soferi la ei . testu dura 10 min . cuplai , te plimbai pe 2 stradute si parcai intre 2 jaloane . puteai sa dai si drept cu spatele ca era ok . dar au fost foarte multe accidente cu masini de la kim si s-au cam saturat ... era o firma care iti negocia salariu la ei . eu am vb cu ei acum 4 luni sa ma intor la ei si au zis ca tre sa o iau iar de la capat sa incep cu 1300 euro :)) Lool. firma de kkt. cea mai ok firma ramane BloomQuist !!! sunt firme pe Romania care dau 1400 € plus salariu pe tara deci e mai bine la o firma pe Ro ... La kim Johansen nu cred ca ar merge nici un sofer cu experienta si mai ales care stie Engleza sau Germana .... probabil ca acum au destui soferi si nu aveau nevoie de tine Wolverine , ca altfel te luau. trebuia sa mai insisti si tu sa zici ca mai vrei sa dai o data proba . unii au dat de 2 ori proba si apoi ia acceptat !

    Colegule crede-ma ca am incercat,dar respectivul era suparat ca a trebuit sa examineze oameni miercuri ca chipurile noi trebuia sa venim joi si cred ca a fost deranjat de la alte treburi pt ca miercuri nimeni nu a trecut testul,si daca m-ar fi lasat inca odata reuseam sigur dar nici nu a vrut sa auda si cred ca ai drepate (ca mi-au spus si alti soferi de la Kim) nu aveau nevoie de soferi la momentul respectiv pt ca nu a avut ce sa-mi reproseze nici la cuplarea trailerului,nici la mersul pe stradute,nici pe autostrada si nici la parcarea cu spatele,dar m-a prins putin la parcarea din lateral cu spatele si nu a mai vrut sa stea la discutii,si astea nu le spun de la mine ca au vazut destui soferi care erau in curte si chiar s-au mirat ca nu am fost acceptat doar pt atata lucru.Asta e viata,mergem inite dar sa nu mai aud de Kim.Drumuri faine la toata lumea.

  6. salutare colegi . am lucrat si eu acum aproape 3 ani la aceasta firma Kim Johansen . daca nu ai de munca si ai rate pe la banci s-au esti incepator cat de cat si vrei sa inveti putin sa lucrezi cu gps-ul si sa vezi europa e o firma ok . cum zice si colegul care a dat informatii aici , nu ai masina ta si salariul pentru inceput e undeva de la 1300 euro . am prieteni care sunt la ei de 2-3 ani si au acum cam 1700-1800 € /luna . daca aveti alte alternative evitati aceasta firma. banii ii baga la timp. inainte plateau ei avionul sa te duci la interviu, dar acum tre sa platesti tu primul transport iar apoi iti platesc ei dus intors acasa si nu te lasa sa pleci cand vrei tu . lucrezi cam 6-8 sapt cu 2 acasa ... se lucreaza de sarbatori !!! bafta

    Are dreptate colegul,eu tocmai m-am intors de la Greve,unde am dat testul si nu am fost admis pentru ca nu am reusit o parcare la 90 de grade din prima,eu nefiind pregatit pt asa ceva si din cate stiu nici nu a fost asa ceva la teste pana acum(daca gresesc cu ceva imi cer scuze).A fost ok cuplarea trailerului conducerea pe stradute,curbe, autostrada,parcarea cu spatele si cand m-am dat jos sa decuplez,mustaciosul imi face semn sa scot TIRul si sa-l,parchez cu spatele din unghi de 90,am virat stanga prea tare si m-a dat jos de la volan si m-au trimis acasa.Asta e,mai am de invatat.Am postat acest lucru pt cei care nu stiu la ce sa se astepte la Greve si sa nu faca o excursie pe bani proprii pana in Danemarca si inapoi.Drumuri faine la toata lumea.

  7. aquabluedod!! tu kiar le stii pe toate mane!! am lucrat si io la DSV acum vreo 3-4 ani cu Nicolaj si nu am amintiri plea placute...ca sa fiu scurt,cand faci 18mii km singur in 3-4 sapt nu ai cum sa fii prea fericit...sau tu  numai dormi mananci sau faci cate o L.BA cateodata?am lucrat si la N&K cam o luna...nu e vb de fugareala cat e faptul ca se lucra in ekipaj  iar io cum sunt cam ..."mititel" ma cam deranjeaza..sunt de vreo 3 ani la Dan Cargo, a  fost ok pana acum vreo 3 luni cand s au facut ceva restructurari vis a vis de nr de camioane de la Kurt in cadrul D.C. (cam peste tot adik la cam toate expediitiile s a cam intamplat asta) si acum am ajuns io si inca cativa care ne am bagat in seama si am fugarit masinile sa facem treaba la mai multe masini...asta inseamna mai multa fugareala...nu mai da cu var expeditia ta si/sau firma asta...nu am nimik cu kurt sau firma lui, dar problema este ca a inceput fugareala iar , kurt nu te lasa sa pui magnetul te certi cu dispo pt program, faci kmsi ajungi la concluzia ca nu esti platit indeajuns pt munca pt care o prestezi...si inca un punct de lamurit pt tine...nu este vb ca te tine cineva cu fortala o expeditie, NU TE LASA EI sa pleci sau sa skimbi exp , am incercat asta de mai multe ori vb cu Ionut, am skimbat "stilul" meu decondus, adik fac pauze dese si nefondate numai ajung la termen la dest. si tot degeaba...de cate ori sa insisti mah colegule?! iar de skimbat firma da, se poate! am gasit mai multe posibilitati si la 1800 si 2000 sau 2200, dar nu este vb numai de partea financiara sau stres aici..DACA esti SOFER si ai lucrat mai mult timp intr un colectic sa stii ca cel mai mult conteaza COLEGII care i ai si apoi restul problemelor tale, ori la Kurt sunt intr adevar ceva colegi de treaba(au mai ramas putin dar asta este) cu cared sunt mandru ca sunt coleg si sper prieten cu ei..Astra e colegukle, mai invata soferie mai lasa bidineaua aia ci caredai cu var pe cine si cand trebuie si fiu OM in primul rand si apoi...profesor, preot sau ce vrei tu..

    Hai bafta multa si ...Drumuri line fara capre

    Pe cand o traducere la ce ai scris?Ca nu se intelege ce vrei sa spui.
  8. Aha, am inteles, dar in principal de cate atestate am nevoie si cam la cat ar ajunge pretul ?

    Multumesc.

    Ai nevoie stricta de atestat pt marfa,dar daca vrei poti sa-ti iei si atestat ADR pt ca a inceput sa se ceara tot mai des si facultativ atestat pt agabaritic.Pe mine m-au costat atestatul de marfa si ADR-ul plus cardul cam 1500 de ron.Acuma depinde cu cine le dai.Pot sa sse duca undeva in 2000 de lei.
  9. AVERTISMENT PENTRU TOTI COLEGII  DE ACASA IN SPECIAL INCEPATORILOR !!!!!!!!!!!!

    Firma DAVROX S.R.L. Deta jud Timis langa Timisoara nota - MINUS 10 cu indulgenta , iti promite marea cu sarea si iei la urma urmei .... stiti voi ce colegi , salar 1.200 euro ,, salar fix " dar tragi pentru banii astia zi si noapte,  intr-o dimineata in stuttgart, cealalta dimineata wiena  , 1100 km cu 8 incarcari descarcari , respectiv 4 inc cu 4 desc, sefii din Austria sunt 2 sarbi imputiti cri vzati care stiu sa urle zici ca ar trebui sa locuiasca in jungla sa vorbeasca cu animalele , salariul intr-o luna il iei in 8 , in cealalta luna in 5 in cealalta luna in 15 niciodata nu il iei la timp , pe contract scrie ziua de 15 , nu iti platesc incarcari descarcari , te pune sa mergi pe magnet minim 3 ore in fiecare zi , nu is oameni de cuvant si te minte cu zambetul pe buze , camioanele is vai si-amar de ele , toate trag dreapta si le sta volanu intr-o parte, ca sa nu mai zic ca acuma cica au luat camion nou si tot asa e adica varza . daca ai o problema la camion trebuie s1a fii mecanic altfel nai nici o sansa , plus daca ai o pana nu mai zic esti vulcanizator in drum , nu ai niciodata bani la tine , daca ai probleme trebuie sa stai o zi sau 2 pana vin cu banii de amenda daca e cazul, spun ca ei raspund si pe urma iti trag banii din salar pt prostiile lor , intrebati pe oricine a lucrat sau a auzit de ei , in ultimele 10 luni au schimbat mai bine de 15 soferi, nu e bun un sofer , 2, 3 ..... dar 15 dragilor ? si acum e randul meu sa plec , dati de stire tuturor numai bine .

    Pai daca e asa cum zici tu ,de ce le dai 10- cu indulgenta?
  10. Cautam soferi pt comunitatea europeana.

    cerinte:

    -permis de conducere B C E;

    -card tahograf;

    -experienta extern;

    -persoana rezistenta la stres, dornica de munca;

    -se lucreaza minim o luna.

    -dispecerat in limba romana;

    beneficii:

    -salariu 1200e/luna, posibilitate de renegociere;

    -angajare in romania;

    -curse cu o singura incarcare, o singura descarcare;

    -telefon de serviciu.

    detalii la telefon 0748586584 simina

    Are si nume firma?Sa vedem si noi cu cine dansam.Multumesc.
  11. Acesta este efectul prostiei. Prostiei noastre ! Asa ne-am vandut , asta e pretul . Ne convine sau nu  , pe cat ne vedeau ei de rau , pe atat de mult le-am dat dreptate .  Daca eram o civilizatie cu sira intreaga si aveam un creer bun , mai ca am fi stat la masa cu ,,regii" , insa la cat de fragmentati si fara demnitate suntem .... Acum e greu sa mai schimbam ceva  ! Popor de slugi hoate, de lasi si vanzatori de tara , asa ne vad pe toti . Nu e vina lor ! Noi le-am demonstrat asta , in cele mai multe cazuri . Doar cand vom face ceva in tara noastra pentru noi insine , atunci vom mai putea scoate limba la ei si putem emite pretentii . Pana atunci ,putem scoate limba numai la noi si tot noi sa fim cu batista pe tambal ! Daca am fi demni si nici macar nu am da cel mai mic semnal ca ne intereseaza sclavia , ridicand stacheta si aratandu-le valoare profesionala mai ridicata ( de altfel cum a fost odata)  atunci nu vom mai fi tratati asa . Si nu in ultimul rand , pana ce patronatul roman , nu ne va respecta ....cum putem sa fim respectati de patronii straini ?

    Mai mult decat corect si adevarat.Ne meritam soarta.
  12. omul ca sa castige un banut pt el sau familia lui mai face si sacrificii,in viata nu e intodeuna roz mai trebuiesc si munci din acestea asa ca eu zic sa-l respectam pe colegul nostru pt ceea ce face.

    Indiferent ce se spune pe acest forum nu poti sa le scoti unora din cap faptul ca ASA trebuie sa se lucreze,sa faca sacrificii,sa omoare pe altii cu inconstienta lor doar pt ca el trebuie sa castige o bucata de paine.Fratilor asta inseamna sa va lasati calcati in picioare,sunteti calcati in picioare si asa veti ramane mereu calcati in picioare pt ca nu vreti sa ridicati capul din pamant si sa spuneti tare si raspicat:EU ASA NU LUCREZ,dar va e frica sa nu va pierdeti locul de munca,asta e, frica,si din cauza fricii faceti ceea ce faceti,riscand si viata altora.Acum nu aveti decat sa ma contraziceti daca puteti,dar sunt convins ca nu aveti argumente realiste pt ceea ce faceti.
  13. pe undeva pe aici pe forum ai postat un raspuns cam ironic, ca ai fi sofer prin europa de 8 ani de zile, ca stii ce ai de facut  ! ! !

    prostia si domnia se platesc intodeauna mai devreme sau mai tarziu.

    trebuie sa platesti amenda sau sa nu mai calci prin elvetia.

    Daca va uitati pe postarile acestui Dodoka o sa vedeti ca posteaza ziua ce viseza noaptea,am impresia ca e un pusti mai putin umblat prin lume care nu are ce face.Fara suparare asta-i adevarul,cine nu crede sa-i citeasca postarile.
  14. eu,lucrez la aceasta firma,cu contract de colaborare,si numai cind sint defectiuni mai grave  de multi ani,e adevarat ca conditiile sint ca in epoca de piatra ,dar ai o satisfactie  ca esti platit la timp ,aproape ca afara ,si esti mereu aproape de familie,nu rezista multi ,am cunoscut colegi  care nau reusit sa faca nici macar o cursa

    Bravo ma,tine-o tot asa,si mai si lauda-te.Roman sadea cu creier neted.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.