Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

terebent69

Members
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de terebent69

  1. NIMENI nu il contrazice pe terebent,esti dat afara in urmatorul minut( ca nu-i permite legislatia,ca trebuie intentate preocese.............departe),la sedinta nimeni nu scoate un sunet,exact ca pe vremea comunistilor,dicteaza si punct,isi permite,pe austriac il intereseaza sa aiba forta de munca si punct,in fine.....

    Am fost la firma asta 3 luni ( nu am fost de acord cu practicele comunistului),pentru.Gongy.

  2. Pentru. prian alin -

    Nu am fost nicodata la MVT si nici la DUVENBECK !!! Imi place munca dar nu-mi place sa-si bata cineva joc de mine sau de munca mea.Am stat putin in bataia de joc de la Transdanubia nu puteam sa continui in conditiile de acolo.Am fost cam singurul care am spus lucrurilor pe nume si mi-a fost frica de directorul terebent ca te da afara.......si tot ce am spus aici eu consider ca este pur adevar nu inventii (nu am nici un interes si nici ranchiuna personala).Am subliniat si mai sus -cine vrea sa i-a in cosiderare cele mentionate in acest topic bine cine nu iarasi bine,oricum ma bucur ca nu sunt o nevertebrata ca multi altii........ :))))).

    Pentru. CICO

    Cum poti sa-ti explici la sedinta, prezenta unui avocat( nu stie nimeni daca e avocat sau prieten de pahar al directorului terebent care il aduce acolo),care ameninta cu procese pentru.cei care isi exprima punctul de vedere aici pe forum sau oriunde ???ULUITOR..........De aici se pot trage multe concluzii........

  3. Sunt un om normal,realist,nu sunt spuma nu am fost si nu voi fii altceva decat un om normal,dar in ce firma a mai fost intalnita urmatoarea speta ??? :

    la sedintele pe care le tine directorul terebent manuela,este prezent un asa zis avocat( nu stiu ce hram poarta domnul repspectiv,dar asa este prezentat) pentru a depista cine scrie aici pe forum sau in alte locuri despre firma asta si a ameninta cu legea si cu puscaria pe cei care isi exprima parearea pana la urma despre firma,INCREDIBIL ACES LUCRU,probabil asta e motivul pentru care sunt putine interventii din partea celor care sunt acolo.Soarta este cruda cu unii dintre noi,dar mai sunt si care gandesc si nu se sperie de acest avocat : ))))))))) Ce poate sa faca directorul asta este de neimaginat.!!!!!!!!!!

  4. Nu lucrez in aceleasi conditii !!!Acolo sunt conditii anormale care se ascund,e o tiganie de nedescris,toate le cunosti si te lovesti de ele cand accepti oferta lor, se angajeaza in masa,este o fluctuatie de personal foarte mare si nu este nici o ranchiuna personala, este doar un semnal de alarma pe care il trag despre firma asta si ales directorul din Romania.Cine vrea sa creada tot ce sa scris e bine , daca nu la fel de bine.

  5. Raman stupefiat,speriat,timorat de ce personal se angajeaza la firma asta,sa mergi in echipaj zeci de mii de km cu un coleg care nu a condus 40 tone niciodata mi se pare strigator la cer si sa fii amenintat de acest nemernic TEREBENT MANUELA ca te da afara daca nu te supui( pai,  MANUELA TEREBENT du-te tu ma si asa nu te mai suporta familia acasa !!!!!) comunistuleeeee!!!!!!Multi din acesti oameni care-I angajezi au familii acasa,vor sa castige un ban cinstit nu ca tine din spagile de la angajare,pt.tine familia este inexistenta doar banii de la angajari conteza si de la cei pe care ii tii in spate,adica nevertebratele:)))))))).

    • Like 2
  6. Actualizez acest subiect ca sa nu moara pt.ca este foarte util in alegerea firmei unde vei lucra.Constat  fara surprindere ca se angajeaza in masa in fiecare saptamana,poate  ce-i care sunt interesati sa lucreze in aceasta firma le este util topicul si le cer colegilor care vor sa-si exprime parearea sa o faca cu incredere nu sa fie timorati sau intimidati de director sub diferite tertipuri ca vor fi desconspirati si vor trage consecintele prin tribunal cum ameninta acest obiect TEREBENT  MANUEL  SEBASTIAN,cu incredere ca nu poate sa va identifice. Nu credeti tot ceea ce vi se spune la interviu sunt neadevaruri in proportie de 90%.Sunt multi care vor sa se planga de firma asta si de acest angajat al austriecilor, terebent dar au fost amenintati sub diferite moduri inclusiv cu avocati prezenti la sedinte,curaj celor care vor sa-si spuna ofurile si implicit pt.a ajuta colegii in alegerea unui loc de munca fara tepe.O sa revin pe aceasta tema de cate ori este nevoie ca sunt unul care cunoaste foarte bine problemele de aici dupa director.

    • Like 1
  7. cum sa-ti spuna la interviu asa ceva ca nu mai pleaca nimeni.Acum angajeaza tot ce prinde ca nu mai are pe cine,incepatori care nu au fost plecati din tara dara-mite sa mai conduca camion.Atata timp cat pe austriac nu-l intereseaza doar numarul de oameni nu si calitate iar aici in Sannicolau se angajeaza pescari,brutari si recidivisti pe post de soferi profi sa mearga cine vrea,ideea este ca inca are fraieri multi ori nu se intereseaza despre firma ori risca ca aia care au scris sunt prosti.Fiecare isi merita soarta din firma asta.

  8. ''prietene'' sven-tm oricum se spune ca esti omul lui terebent asta sustin toti colegii tai si sa-ti spun cine esti.. POPA asa te numesti, dar asta e mai putin important,esti singurul care sustine ca e bine la firma asta,toti recunosc ca mergi la firma asta iti astupi gaurile financiare si fugi frate cati poti.Sunt suficienti care au intervenit aici si au spus adevarul nu povesti vanatoresti cum spui tu,povesti vanatoresti a scris seful tau in scurta lui interventie ca nu bea,nu manca si nu respira.....si esti cam singurul care apara directiunea deci cere o prima amu de pasti...sti si tu prea bine la cate firme ai lucrat ca sa poti sa-ti dai cu parerea asa ca lasa profesionistii sa spuna si taci.Se angajeaza mai nou la aceasta firma doar incepatori de te ia groaza cand trebuie sa pleci in echipaj cu un fenomen angajat de agentul de vanzari terebent.

    Pt.incepatori -firma angajeaza mai nou doar incepatori si cred eu ca merita sa inveti aici la firma asta,sunt povesti cu limba germana,experienta,etc....daca mergi la director si vb cu el si.......esti angajat imediat.

    BAFTA!!!

  9. da ,sven-tm dar muncesti de 1300 la firma care ai fost aici castigi cat sti si muncesti de 3000,muncesti dublu pentru.banii care-i castigi plus sanatatea ta care dupa ce castigi banii astia mergi in caraibe la cadura sa te tratezi ca de frig la minus 25 grade fie vara fie iarna te-ai saturat nu???si eu am 5-6 firme la care am lucrat dar ceea ce se intampla aici nu cred ca mai exista la vreo firma!!!iar de ceea ce zice broasca marius,prostia la firma asta e in floare,toti care sunt angajati aici sunt vai si amar de aici se trage si coloctivitatea de rahat..............nu exagerez dar 60-70% din cei angajati nu au mai condus pe 40 tone(sunt fie de pe 7,5 to sau microbuz)si cand vine il iei tu si mergi 2 soferi stiu eu pe unde fara sa sti ca nu e sofer profi!!!!!!!cei vechi care sunt soferi profi si care stiu mersurile in firma si de care e multumit austriacul(ca lucrezi doar cu ei)il da afara foarte usoa sau daca vrea el sa plece se renunta la ei imediat,vin altii da dar care iti pun viata in pericol sau dupa o luna pleaca ca nu se integreaza sau nu e multumit austriacul de el,oricum la firma asta pretentiile sunt foarte mari in comparatie cu alte firme si presinea pe tine e mare trebuie sa ai psihicul tare altfel clachez.e sunt multe de spus oricum e o firma dificila ,grea si de evitat,cred ca si-au spus destui parerea ca sa poti sa tragi o concluzie.

  10. da colegu dar ai vazut ca la firma asta doar o parte trag restul sunt papagalii lui directoru care sunt tinuti pe acolo sa ia si iei bani mai nou angajeaza pocaiti,recidivisti si toto felul de lichele ca nui mai merge nimeni si fereasca d-zeu pe aia care apuca intrre astia,si aia care sunt tinuti in brate fac ce vor ei pe aceiasi bani ca tine ,ce zici???cine dracu o mai auzit sa te dea afara ca tea lovit unu din spate ???la firma asta nu ai voie sa lovesti masina si daca unu intra in spatele remorcii trebuie sa-l vezi inainte si sa nu-l lasi asta e viziunea directourului si te da afara ca pe un caine,daca ai o nunta sau un botez sau un necaz neprevazut toate trebuie prog in functie de cum iti pica tura,etc.....imi e greata sa-mi amintesc..........las si pe alti........

  11. in sfarsit sa gasit cineva sa vorbeasca despre(nu o pot numi firma de transport care este la sannicolau pt. ca mai degraba este firma de colectat soferi).Mai nea ady070490a ar fi bine sa taci si sa-ti vezi de treaba ca nu faci parte din categoria profi(stiu cine esti ).

    Eu sustin cele afirmate de vanatorul si barak care au transat problemele de acolo corect,nu merita sa mergi la aceasta firma(parere personala),directorul acestei firme dicteaza ca pe vremea comunistilor ca are impresia ca scaunul lui e batut bine in cuie dar o sa-si dea seama in momentul cand nu mai e acolo,pt.mine este un agent de vanzari ceea ce a fost inainte de a deveni director la o firma de colectat soferi ,si vreau sa subliniez aici ca soferul 69 este chiar terebent manuel care insusi sustine ca nu ia spaga,ca nu bea,etc.......RUSINEEEEEEEEEEE domn'agent de vanzari.Oricum tiganie mare la firma cum la alta nu am vazut,ma mir ca in continuare mai are pe cine angaja pt.faima sa dus si prin parcari,net,etc..........

    Acum doresc sa-i raspund colegului Cosmin79:

    -spui ca platesc bine(1700-1800 per luna)dar vreau sa-ti spun ce faci pe banii astia ca probabil nu sti si multi nu stiu.

    -incarci si descarci la temperaturi de -25 grade celsius.

    -in 90%din curse tu incarci si descarci remorca.

    -pauzele le faci cu cardul scos pt.ca trebuie sa incarci/desc.,alim,speli,bagi paleti sau altele,cardul face pauza de 9 ore,soferul 2-3 ore ajunge.

    -mergi pe drum fara card in tahograf(asa se cere de multe ori).

    bagi la europaleti sau duseldorfi in lazi si in duba de te saturi(aproape in fiecaer zi 33 europaleti si 66 duseldorf).

    -in 80-90%din curse le faci doar noaptea.

    -singur intr-o luna faci cam 12-14.000 km.

    -cardul iti este varza tot timpul(sa citez pe managerul firmei terebent)

    -nu exista titulari pe masini la aceasta firma,se schimba 2,3,4,5,6,7,.......masini intr-o luna,remorci ajungi sa schimbi si 5,6,7 intr-o zi.

    -intr-o saptamana am scos cardul de 6 ori a trebuit sa-mi fac 6 adeverinte.

    -sa nu credeti ca la firma asta nu se trag bani din salariu!!!!!se gasesc paleti de platit,lazi,etc...de ordinul sutelor sau miilor de euro.

    Ce spui Cosmin79 ai face treba asta pe banii astia???si aici mai astept reacti ale colegiilor profi nu ale ''pupincuristilor''cum spunea un coleg anterior.

    Esti tratat ca un roman la firma asta,de cand intri pe poarta la pasching in austria,de la portar,femeia de serviciu pana la patron esti bataia lor de joc pt.ca nu are cine sa te sustina,te angajeaza acest domn aici la sannicolau si te arunca ca pe o mata la lei,nu te apara nimeni ca domnul ce te-a angajat aici isi tine de scaun si spaga merge la nivel inalt,se traieste bine pt.un om dintr-un orasel mic,chiar f bine si spunea un moderator aici ca la firma asta de la cap pute si asa este.Astept reactii cine ar lucra in conditiile astea si cele mentinate de colegii mai sus la banii astia.

    Da, la transdanubia se castiga mai bine si sunt respectati ungurii,cehii,slovacii,etc.....colegialitatea romanilor a fost subliniata mai sus cu mult adevar.

    E O FIRMA DE EVITAT!!!!!!Poate daca ar pleca acest domn din functie de la sannicolau sa se angaje pe merit si nu pe spagi,prietenii,etc...poate ar duce-o mai bine cei de acolo desi faima nun stiu daca se sterge.

    -DRUMURI BUNE SI DOAMNE AJUTA.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.