Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Andreiliviu105

Members
  • Număr conținut

    203
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Andreiliviu105

  1. Salut colegi . am si eu o statie Maxon cm 10(4 w cam slabuta) si o antena sirio de 1,5 m. Ce parere aveti? e buna de ceva pentru inceput? tin sa mentionez ca in general raza ei de actiune este cam de 10-15 km dar cateodata prind si de la distante mai mari gen 70-80 km si chiar clar. v- a multumesc.

  2. eu lucrez in momentul de fata la firma Unteret sa va explic care este cum sta treaba aici.Daca vrei te poti angaja direct de la ei si salarul este 45/zi + salar cz 350 euro/luna dar trebuie sa mergi in cz sa te angajezi sau te poti angaja in tara la Dl. Doru care are firma la Lugoj si salarul este 45 euro/zi + salar tara 650 ron,transportul asigurat dus + intors,dispecerii sunt ok ce-l mai dificil este RENE,restul precum Marcin,Martin,Octavian,etc sunt ok daca iti faci treaba si vb cu ei in engleza sa te intelegi,ex (ruta traseu,cati paleti sa incarci,respectarea traseului pe italia obligatoriu)programul nu se respecta,asta inseamna ca probabil in cele 6 saptamani poti conduce peste cele 21 de ore ale programului sau nu.Nu totimpul se depaseste programul dar la ei nu exista pauza de 45,amenzile le platesc ei din cauza programlui,din cauza soferului gen (linie continua,depasire neregulamentara,baut la volan,trecere pe rosu e raspunderea soferului.)Daca aveti nelamuriri puteti sa imi scrieti aici si va raspund.Recomand firma nota 8.Drumuri bune

    Echipaje formate ia colegu? un numar de telefon ceva se poate? multumesc :)

  3. Colegu Laflorin treaba cu parintii mi-a zis-o si mie. deci nu au facut misto de tine . Iar treaba cu cardul e cea mai mare prostie .Din cate am vazut aici pe forum unora le cere mai mult pe card altora mai putin pe unii ii pune sa plateasca din urma sa fie la zi pe altii sa plateasca doar 6 luni de card si tot asa. Mie mi-a zis ca trebuie sa platesc 606 lei din februarie 2012 pana prin martie anul asta. ca sa imi faca cardul pe 3 luni. Acum cred ca ma costa si mai mult .De aceea am si refuzat sa il fac sa ma duc la Hartl cu toate ca ma sunase :( sper sa aibe alti colegi norocul si sansa sa fie sunat :) Drumuri bune si toate gandurile bune tuturor colegilor !

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.