Jump to content

Acomar impex97 srl teapa pe fata


Recommended Posts

  • Members

Salutari soferilor de autocar, microbuz si tuturor care citesc acest forum. In continuare o sa va povestesc ce se intampla la aceasta firma. Angajeaza si incepatori, te duci la interviu si te ia in primire domnul director Cristi se uita la acte si daca e ok hai la proba practica adica dai o tura la gara de est faci o parcare pe unde gasesti si gata proba practica. Prima teapa este salariu 8% din ce predai dar nu zice ca se imparte pe masina si te trezesti ca predai pe 2 saptamani 10000 roni si te gandesti ca tre sa iei salariu 800 roni da de unde ca iei numa 400 cand intrebi zice pai stai ca pe masina asta sunteti 2 soferi si se imparte. Teapa 2 este cu coletele care cica sunt ale soferului in loc de diurna dar le imparti jumate cu dispecerul de parca ala ar face ceva la colete nici macar nu au bunul simt sa te ajute sa le asezi in masina. Consum motorina 9.7% la sprinter 516 cdi motor 2.2 160 cp daca bate vantul din fata masina aia consuma 12% diferenta ti-o opreste din salariu. Dispecerii se comporta ca si cum ar fi firma lor. Directorul economic care tre sa stea la birou sta la autogara toata ziua pe capul tau si sparge seminte reprosand mereu cate ceva. Masina tre sa fie curata chiar daca afara ploua dar sa nu te duci in fiecare zi la spalatorie o mai speli si la perie cu galeata. Camere de luat vederi on-line cu infrarosu si om angajat special sa le urmareasca + control in trafic. Eu am lucrat 1 an si 8 luni la ei si nu vreau sa mai aud de ei. Sigurele lucruri bune sunt programul si masinile.

Link to post
Share on other sites
  • Members

Ar mai fi cei care stau pe orele bune unde sunt si calatori si colete altii mai noi stau pe ore mai slabe. Cel mai mult iei 1100 roni asta in luna octombrie si cel mai putin 600 roni in lunile de iarna. Daca faci o medie pe tot anul si imparti la 12 luni iesi undeva la 800 roni pe luna cu tot cu colete. Daca ai zici treaba asta directorului Cristi zice ca esti liber sa iti cauti in alta parte daca gasesti mai bine

Link to post
Share on other sites
  • 3 years later...
  • Members

Totusi nu se face referire la grosolania unora din soferi de exemplu soferul care este astazi in traseu la aceasta ora cu numarul B 30 DOT , ce vina au clientii , care isi achita toate costurile ? In costul biletului este inclusa si nesimtirea ?  Sincer o sa aleg CFR din acest moment !

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.