Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Trio-rio

Members
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Trio-rio

  • Dată Naștere 04/24/1981

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Trio-rio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Prima saptamana in comunitate Rare
  • O lună in comunitate Rare
  • Un an în comunitate Rare

Recent Badges

1

Reputație Comunitate

  1. Asta e numarul meu de telefon +40770759877.

    Mulțumesc

  2. Buna ziua! As dori dacă se poate și ai informații legate de Sitra să iau legatura cu tine telefonic. Sunt în tratative cu Alexander de jumătate de an, dar nu am nici o informație de la cineva care lucrează deja cu ei.

    Mulțumesc

  3. Colegu,adresa si informatiile le gasesti pe www.sitra-group.com,tine cont ca nu le prea place sa vorbeasca la telefon,cel mai bine trimiti un email cu un CV in limba engleza,pe care te asigur ca va fii citit si vei primi raspuns.
  4. fie cum spuneti...nu imi place polemica,deci ce pot sa zic despre ei este ca sunt o firma buna de luat in calcul,...,restul detaliilor le gasiti voi,.... cam atit din partea mea,o seara buna la toata lumea si drumuri bune....
  5. argumentele daca vreti sa le cunoasteti le gasiti la "DISCUTII DESPRE OFERTELE DE MUNCA SI FIRMELE DE TRANSPORT"
  6. daca va referiti la titlul subiectului,da. ori dam note ori argumentam,sau facem si una si alta..
  7. cititi postarea mea despre SITRA unde am trecut aproape toate detaliile despre aceasta firma,la care sunt angajat in prezent. P.S. nu prea imi place sa ma repet.
  8. salutare domnilor,soferul din imagine,cu tricou negru este de vreo 30 de ani in firma asta,am stat de vorba personal cu el. In legatura cu ce-i pe la sitra,va pot spune ca este ok,adica iti cere limba engleza(scris si vorbit)pentru ca nu avem niciun vorbitor de limba noastra,se lucreaza 4 saptamini cu 1 libera,transferul se face cu avionul platit de firma(biletul)de la bucuresti,cluj,budapesta,timisoara si bacau,ultimele doua nefiind preferate ca si zi de plecare din cauza ca sunt doar duminica(ei prefera sambata ,contract angajare pe UK,bani-2400 euro fix pentru toata perioada(4+1)se plateste saptaminal cite 500e+102,5e pentru fiecare saptamina lucrata si concediul anual platit(1500e),masinile sunt doar Daf XF vechi si noi.se lucreaza cu cisterne lichide alimentare.,cisterne bulk,containere bulk si friguri
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.