Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/07/2018 in all areas

 1. Salutare cineva CARE colaborează DVS și îmi poate spune ceva despre ei Drumuri bune și doamne ajuta.
  1 point
 2. da... din pacate asa au preturi foarte mici. Da nu sunt de vina ei, ci cei care accepta sa lucreze cu astfel de preturi. Dar ma intreb cum or rezista!!! Pana la urma e vorba de cere si oferta. Asa ca, ridicati un pic stacheta fratilor!
  1 point
 3. Buna ziua, Cautam tractionisti (deocamdata 2 sau 3) pentru un client, o firma foarte serioasa din zona Torino/ Italia. Firma are semiremorci tip "Mega" asa ca preferam capete tractor deja prevazute pentru un astfel de ansamblu, dar putem si sa anticipam noi cheltuielile pentru schimbat cauciucuri. Se cere: - cap tractor min. Euro 3 (atentie - costurile se vor plati la nivel de Euro 5 oricum) - asigurare CMR de minim 50.000 de euro - sofer vorbitor de lb. italiana cel putin la nivel de baza - disponibilitate pentru a va prezenta in Italia pentru semnarea contractului, verificarea actelor si inspectarea camionului. Se ofera: - plata lunara cu pret pe km - cheltuieli pentru motorina, autostrazi, poduri, tuneluri vor fi platite in avans - o medie de circa 10.000 km/luna In caz de interes, va rog sa ma contactati la tel. 0748 760647 sau mail marcor.arena@gmail.com. Multumesc Marco Rossetti
  1 point
 4. Va salut.As vrea sa stiu cum se numeste firma de la Torino sa vorbesc personal daca mai este valabil anuntul.00393201722448 Cu respect liviu.
  1 point
 5. Off offf TV-out scoate semnal din place video.de asta se si cheama OUT Fara tv tuner,de preferat usb pentru compatibilitate sporita,nu ai cum receptiona TV pe laptop altfel decat online.
  1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.