Jump to content

guvis

Members
 • Content Count

  394
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

guvis last won the day on March 7 2018

guvis had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

About guvis

 • Rank
  Sofer
 • Birthday 01/24/2012

Profile Information

 • Location:
  Cristesti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Inseamna ca cei de la care incarci sunt usor de prostit.Citeste si conventia CMR cand ai timp. @GONGY are dreptate,pe unele modele de CMR este scris cui ii revine fiecare exemplar.
 2. Pe aparat Garmin merge doar soft garmin cu harta garmin !! Ia o harta unlocked de pe un torent,o copiezi pe card si gata actualizarea.
 3. Ajungi in port,inchizi programul. Stai 1:30 pe pauza,urci pe vapor si pui taho pe ferry 6 ore.Cobori si mergi in prima parcare fara sa depasesti o ora de condus cu tot cu manevrele de urcat pe ferry.Mai faci 3:30 pauza apoi poti incepe program nou intreg. E diferenta intre ceea ce vrei tu si a fi in legalitate. Ai putea scrie totusi folosind semne de punctuatie,denota lipsa de respect fata de colegi.
 4. Cam multa agitatie pe aici de parca am fi prima tara in care se iau astfel de masuri. In Franta nu era permis accesul chiar de la Ventimiglia desi eu venisem pe ploaie de la Montpellier.
 5. Destul de slaba argumentatia... Tom tom ul face rute mai bune in 99% din cazuri. Pentru Primo+truck sunt mai bune hartile Navteq Edit:De fapt postul tau e reclama mascata la produsele pe care le vinzi...
 6. E bizara situatia acelui topic.Am mai demonstrat acum ceva timp cum se incearca inducerea in eroare si mani p u la r e a.Patronii au tot interesul sa fie topicul inchis.Google indexeaza si vor ajunge pe prima pagina Interesant e ca cei mai multi dintre noi au un nick name sub care se ascund dar in acel topic au aparut cateva persoane cu nume complet de soferi care ii lauda pe patroni intr-un mod pe care nu il aud in parcare.Multi din cei ce au postat acolo nu au peste 10 interventii pe forum.Citind ce s-a scris pe acolo si cunoscand situatia pot spune ca se exagereaza in ambele parti dreptat
 7. Ar fi bine sa te dai jos din pat,sa te speli pe fata,sa recitesti ce ai scris apoi sa ne traduci si noua. Asemenea exprimare si punctuatie nu merita niciun fel de raspuns.
 8. Poti sa scrii si un roman,nu ma impresionezi daca nu raspunzi de unde ai dedus asta?
 9. Poti argumenta pe baza carui articol si aliniat ai facut deductia asta ? Aerele de superioritate date de culoarea albastru ar fi bine sa le lasi in alta parte.
 10. Nu am spus ca nu are dreptate.Se poate ajunge la o concluzie buna printr-un rationament gresit. Nu ai raspuns la intrebare. E corect duminica 24 ore pauza,miercuri 30 apoi din nou 24 duminica?
 11. Te contrazici singur si nu inteleg de unde ai dedus asta.Adica e corect duminica 24 pauza,miercuri 30 apoi din nou 24 duminica?
 12. unii nu il schimba cu anii altii lucreaza si pe 2 masini in fiecare zi.Depinde de firma.
 13. 1.Seful are intotdeauna dreptate 2.Cand seful nu are dreptate se aplica pct 1 De data asta chiar are dreptate
 14. Eu nu imi iau. La tahograful digital se poate schimba oara afisata doar cu intervale de 30 minute.Ora UTC se seteaza la service.La control se tine cont doar de ora UTC.
 15. Se schimba din meniul tahografului /entry vehicle/local time
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.