Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

stres

Members
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de stres

  1. am sunat astazi la pitesti ca sa intreb pentru un post de sofer la torello , iata ce mi s-a spus (nu am spus cine sunt ) : -pentru moment nu se fac angajari in ro -nu torello angajeaza , angajeaza tn logistica din bratislava = torello contract sk -plata 60 eur /zi si atat , nu se plateste ziua de parcare la avelino -nu se mai da avans la angajare !! -plata se face : avans 3-400 si lichidare dif conform zile lucrate ,avans =sf luna , lichidare 12-15 luna urmatoare -in ro este doar dispecerat si pt angajare trebuie sa mergem acolo pt interviu -este un avocat angajat ce verifica documentele si daca avem daune -dosare pe rol la alte firme de transport -sunt preferati soferi cu experienta pe frig , nu mai angajeaza echipaj tel ro : 0040 348 410 392 sau 0732 120 294 ps : se face un mini curs la pitesti si o zi de scoala la avelino ( dynafleet-frigo-documente ) intrebare ! ?? de ce nu gasim pe acest forum un coleg ce are mai mult de 6 luni in torello ???? cei doi citati si alexa (vedeti ce daune a facut cand a plecat din torello ) cand au avut timp sa afle istoria torello in 3 luni ? cand au probleme soferii pe cine suna ? si mai ales cine este singurul ce le raspunde ........invidia este sefa..
  2. pentru colegii madagascar si truckmania : "SOMNUL NATIUNII PRODUCE MONSTRII" se pare ca acest forum este vizitat si de soferi nu doar de posesori de permis de conducere , este de preferat sa postati pe forum nu ceea ce credeti voi ca ar putea fi o posibilitate ci informatii pertinente , oamenii cu ideei lucrau la "MINOLTA " sau sunt idioti , daca mai aveti voi propuneri de salarizare de postat pe forum in curand chiar o sa se gaseasca cineva suficient de dobitoc sa le ia in considerare. daca dupa trei luni de munca in torello nu ai plecat si tot ce spui este corect iartama dar nu inteleg cine este dobitocul .... oare faci asta pentru ca iti este teama de concurenta altor colegi ????
  3. colegii , imi pare rau ca trebuie sa va contrazic !!! in pitesti s-a deschis o firma de transport , TN LOGISTIKA , parte a grupului TORELLO dar : 1. ca de obicei tampeniile din parcari produc doar cretinitati !! angajarile se fac pe SK , 2. banii sunt aceiasi ca si acum 5 ani 60 eur /zi , 3. NU SE FAC ANGAJARI PE FIRMA DIN RO !!! 4. directorul din ro raspunde la tel dar trebuie sa il sunati la nr corect : 0732 120 2.. 5. se vor face in cateva luni si angajari in ro si in aceleasi conditii !!!! 6.sunt in TORELLO de aprox 3 ani si nu am avut probl cu disponentii romani sau it ,dar cand mi sa cerut sa merg in uk nu am intrebat ce caut in Ucraina si nici nu am spus ca nu merg in Africa sa descarc la Somaglia !!! parerea mea ca acei plangaciosi ce scriu tampenii sunt cei ce au exces de imaginatie , drumuri bune ! "crede si nu cerceta " a fost depasit de civilizatie acum cateva sute de ani !!!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.