Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

vvisan45

Members
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre vvisan45

  • Dată Naștere 01/08/1968

Profile Information

  • Locatia:
    Timisoara

Contact Methods

  • Yahoo
    danzuican@yahoo.it

vvisan45's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. In Italia, in timp ce dormeam mi s-a furat motorina din rezervorul stang. Am chemat dimineata politia ca sa poata viziona imaginile de pe camera de luat vederi(eram parcat intr-o benzinarie). Surpriza: o banda de ...romani, clienti vechi ai politistilor/carabinierilor din Italia pentru actiuni de genul acesta. Am fost avertizat de politisti sa nu cumva sa cobor din cabina sau sa incerc alte acte de "vitejie" cand observ ca mi se umbla la camion ! Alti colegi au coborat la acesti banditi si au fost batuti zdravan(sunt mai bine de 10 insi care actioneaza impreuna)) iar un austriac a incasat chiar un glont cand a intervenit!!! Deci pentru colegii care ajung in situatii de genul asta: sunati la 112/113(in Italia) si nu incercati sa interveniti!!! Eu am patit lucrul acesta in zona Padova, dar am inteles de la politisti ca acestia actioneaza pe intreg teritoriul Italiei, se misca foarte repede din acest motiv fiind greu de localizat si de prins. Aveau 2 furgoane, un Ford Transit si un Fiat Ducato, ambele inchise la culoare(inregistrarea video era alb-negru), dar de asemenea la fiecare hotie facuta in locuri cu supraveghere video sau cand au existat martori, au actionat acelesi persoane cu alte furgonete si de regula cu numere false de Italia sau de Bulgaria. "Baietii" sunt cunoscuti de politia Italiana, cativa dintre ei au chiar "studiile" facute in peninsula si ceea ce m-a surprins cel mai tare a fost ca nu sunt deloc "brunetzi"(mi s-au aratat fotografiile acestora) si actioneaza cu preponderenta la camioane inmatriculate in RO care au 2 rezervoare! Deci, ATENTIE COLEGI !!!
  2. Exista si firme care nu specifica aceasta cerinta(germana scris-vorbit). Trimite CV ul tau la firmele respective. Nu se stie niciodata "de unde sare iepurele"! Multa bafta!
  3. Foloseste Google translate!
  4. Germana vorbit-scris:http://www.truckerboerse.com/. Deschide-ti cont pe site si trimite CV la firmele care au nevoie!
  5. Vand Mercedes Atego 815, an fab. 2001, 246000 KM originali, oblon hidraulic incarcare - descarcare (850kg), stare perfecta, pret: 6500 Euro + TVA Facturabil. Relatii la telefon +40731093244 sau e-mail vvisan45@yahoo.com
  6. Vand la Timisoara S.R.L. cu Licenta Transport Rutier Marfa, fara datorii, balanta + bilant pe plus, infiintata in 2011. Avem avizul favorabil de la NL-Lease pentru un leasing extern (ptr. achizitionarea a cinci DAF-uri). Firma se vinde pentru ca mutam activitatea in Italia. Relatii numai la tel.+393311592806 - d-nul Visan V.
  7. Mi se pare normal! Si la taximetristi ar trebui sa se ... "umble" putin! Nu am nimic cu aceasta categorie, numai ca... exista anumiti indivizi care uita ca sunt in slujba cetatenilor, care nu sunt obligati sa asculte injurii la adresa participantilor la trafic, manele, convorbiri la telefon sau la statie etc, etc, etc. Cati dintre cei mai "umblati" dintre noi am vazut "dincolo"taximetristi asteptand clientii in slapi, cu "bermude" si cu camasa descheiata pana la... sau cu geamurile la masina lasate jos la maxim din care sa se auda muzica?!!! Din pacate, dupa 1989, asta se intampla in "Romanica" noastra. Si este dureros ca cei care ar trebui sa dea legi si sa puna lucrurile la punct, nu fac alceva decat sa inventeze "gaselnite" pentru a mai incasa niste bani din care nu cred ca are nici macar statul de castigat, ca sa nu mai vorbim despre cetateanul de rand !
  8. Vand frigider auto functional la 12V si 24V, cu mufa functionala la bricheta auto, marca Indel B TB2001, cumparat in 2012 din Italia cu factura. Vand cu 400,-- Euro la Timisoara. Relatii la telefon 0731093244. inactiv,inchis
  9. Pe BursaTransport au acces numai persoanele judridice care au ca si obiect de activitate transportul rutier de marfuri, case de expeditie sau societati comerciale care au nevoie de transport pentru marfurile proprii. Daca nu ai o societate comerciala nu ai cum sa-ti deschizi cont pe Bursa Transport !
  10. Anunt preluat de pe Bursa Transport: Societatea italiana de logistica si transport Fercam Spa cauta tractionisti (cap tractor euro 5) pentru sediul central din Bolzano, pentru transport in Comunitatea Europeana cu remorcile Fercam (fara chirie), in special intre Italia, Germania, Benelux (round trip), Austria. Fercam Spa garanteaza activitate pe tot parcursul anului, cu un minim de 12 000 - 12 500 km / luna pe camion. Putem asigura cardul Shell pentru plata motorinei si a taxelor de drum, costurile fiind compensate la facturare ( recuperarea TVA-ului se face in luna urmatoare ). Calculul km parcursi se va face la sfarsitul lunii cu ajutorul programului MAP & GUIDE. Plata facturilor se va efectua la 60 de zile de la data facturarii (sfarsitul lunii). Putem face plata facturilor imediat dupa facturare, in schimbul unui procent de 2,5% din valoarea facturii, in cazul in care nu aveti cardul de motorina prin Fercam Spa. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numerele de telefon: +40 374 030 146 sau +40 758 232 551 Pot sa-ti spun ca sunt seriosi si fac platile la timp ! Bafta !
  11. Colegule, asa este, "Romania te iubesc" ! Eu pot sa-ti spun ca permisul meu de conducere este inca italian, avand inca rezidenta in Italia am reusit sa ii prelungesc valabilitatea cu inca 5 ani. Interesant este faptul ca la ARR mi-a fost acceptat permisul italian pentru obtinerea atestatelor transport marfa si ADR ! Poate si datorita faptului ca permisul a fost preschimbat in baza permisului romanesc, a carui serie figureaza pe permisul italian. Nu pot spune cum si de ce m-au acceptat asa. Pot sa spun insa ca am fost oprit pentru controale de mai multe ori in trafic, atat de catre organele de politie cat si de catre ISCTR si nu au fost probleme. Asadar, "Romania te iubesc" !
  12. La banii astia iti cumperi un cap tractor "beton" si poti merge ca si tractionist pe Comunitate. Orice asociere implica (in 99% din cazuri) discutii, certuri si implicit "despartiri" paguboase. Eu vorbesc din experienta. Decizia iti apartine. Oricum, bafta !!!
  13. vvisan45

    Volvo FH 440

    HermanRazvan, te rog poate ai vreun nr de tel de la NL Leasing, sau vreun email, ceva...
  14. vvisan45

    Volvo FH 440

    Sa fie intr-un ceas bun si sa-ti aduca numai satisfactie! Cu cine faci leasingul? Cu Volvo Financial Services Romania IFN S.A.? Sau daca nu, poate-mi recomanzi si mie vreo finantare mai avantajoasa. Multumesc! Si numai drumuri bune sa ai !!!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.