Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

florin20

Members
  • Număr conținut

    160
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de florin20

  1. colegule esti cam viteaz........adică tu nu ai 3 luni experiență la B si bagi la rampă din 90 grade ))) terminati cu prostiile astea, multi soferi cu experienta nu vorbesc asa ca cum vorbiti voi cate un .......... care ati primit permis de 1 săptămană si deja santeti mari soferi. atentie la limbaj
  2. florin20

    Facebook

    www.facebook.com/alyyen.florin asta-s eu
  3. colegu care ai intrebat cati bani am luat, am prins pe luna februarie 9 zile, si am primit 900 ron, si eram tot in echipaj si eu.
  4. colegii, eu acuma am ajuns acasa dupa o luna de echipaj. care vreti sa faceti exp. si aveti ocazia sa veniti, haideti, nu va mai luati dupa toate barfele de parcare, si toate povestile, haideti si vedeti cu ochii vostrii, ca nu-i chiar atat de negru dracu
  5. Colegule, eu am fost saptamana aceasta la Ciuc la cursuri, am avut un coleg care a facut cursurile toata saptamana, si ieri adica Vineri, cand ne-a adus contractele de munca sa le semnam nu a semnat, din cauza ca scria ca trebe sa plateasca cursurile,daca pleaca mai repede de 6 luni, si a plecat acasa.Daca era asa, nu i-l puneau oare sa plateasca cursurile???? Ei ne-au spus ca in contract scrie , dar nu mai este valabil, nici faza cu 2600 euro, nici cea cu cursurile.
  6. Bai baiatule, ori vorbesti din auzite, ori nu stii sa citesti unde trebuie In primul si in primul rand, nu te obliga nimeni sa stai 6 luni la firma, si in al doilea rand aia 2600 de euro de care vorbesti tu i-s daca pleci fara preaviz. Nu mai informa lumea gresit, pentru ca pe tine te-au ars la bani, din ce stiu eu ce motive, eu azi am semnat contractul cu ei, si nu am intalnit asa ceva in contract ce ai zis tu, si inca ceva, multi soferi zic si Romani si Unguri, ca daca iti faci treaba cum trebe si ai grija la alimentari, iti iei banii cuveniti. Drumuri bune, si scuze daca te-am jignit, dar asta este realitatea.
  7. colegu "vasile ovidiu" noi astia care mergem acuma la angajare, am fost anul trecut la interviu, si numai acuma ne-a chemat la angajare. suna la ei, si vorbeste si vezi ce iti zice.
  8. Nu este nici un coleg din zona Mures care merge la Ciuc luni?
  9. Colegii, care mai veniti luni 11.02, la M.Ciuc la angajare?
  10. florin20

    Van den heuvel

    foarte tare Scania. Am facut saptamana trecuta o cursa de Italia in doi cu un vecin cu una exact ca aceasta de filumlet R500 V8, mergea brici.
  11. Buna ziua, Am primit CV dumneavoastra si dorim sa va trimitem cateva detalii referitoare la locul de munca. Miratrans International SRL , recent infiintata, se ocupa cu transportul de marfuri international, cu remorca frigorifica sau prelata, pentru diversi parteneri europeni. Postul de munca oferit este de sofer pe comunitate, si numai pe comunitate, avand curse din Spania sau Germania spre restul europei. In primul an se va lucra 6 luni cu 2 saptamani pauza. Conditiile impuse de noi candidatului pentru acest post sunt urmatoarele: - sa aiba experienta pe comunitate(demonstrabila) - sa aiba carnet de conducere cat C+E, card tahograf digital - sa nu sufere de nici o boala care i-ar putea impiedica desfasurarea activitatii - sa respecte normele si timpi de conducere si odihna - sa se asigure de buna functionare a autovehiculului - sa efectueze transportul de marfuri in conditii optime - sa fie o persoana punctuala si cu simt de raspundere Salariul este de 1200 Euro.(700 lei salariu pe cartea de munca + 35 euro diurna ) Daca sunteti interesat va rog sa raspundeti la acest e-mail impreuna cu datele d-voastra de contact. Va multumesc! Asta am primit raspuns de la ei. Cam micut salariu la cat se sta pe cabina :( :(
  12. colegii eu am avizul medical valabil pana in luna Mai, dar m-au chemat la waberer's la angajare si acolo cer minim 6 luni valabilitate la avizul medical, cat ma va costa sa fac din nou avizul medical??? anul trecut am platit 240 Ron medical si 60 Ron psihologic, oare tot atata va trebui sa platesc?
  13. adryan90099 o sa fim colegi de clasa o saptamana si pe mine m-au chemat
  14. colegu 'simi' in caz ca nu ai abservat pentru Waberer's este deschis un topic separat, aste este un topic pentru filmulete nu pentru ca sa discutam noi despre firme, ok La interviu nu sunt figuranti, si nici nu iti cer experienta.
  15. Colegule eu nu vreau sa te jignesc sau ceva, si eu sunt incepator, am lucrat numai 6 luni pe tara,dar pune-te tu in locul unui incepator, si vezi daca ai avea curaj sa umblii prin padure pe poteci de 2,5 m latime cu camionu, cand tu ai condus camion numai la scoala de soferi.
  16. apoi eu cred ca pe langa meserie iti mai trebe si umpic de tupeu sa faci asa ceva. daca bine am vazut in patele lui era o prapastie destul de mare
  17. mai colegule stii cum ii asta, daca tu pleci de acasa la o firma si tu te gandesti ca acolo castigi 2000 de euro, si ei iti dau 1400, nu iti convine, dar daca pleci de acasa cu gandul ca castigi 700, si ei iti dau 1000 iti convine.(asta este un exemplu) asa ii si la waberer's, eu am intalnit o gramada de soferi care lucra la waberer's, si nu ii chiar asa rau cum se spune pe forum, nu ii chiar asa de negru dracu, si pentru inceput ii firma nr.1. soferul plange in cabina la Hartl Trans, nu la vaberer's, ca aici iei 900 euro nu 600 intelegi tu care-i treaba?
  18. colegule, eu am fost 5 saptamani cu un prieten care lucra la ei, programu se tine, pauza faci cata vrei tu, nu iti zice nimeni nimik daca faci pauza mai mare ex.(am stat in franta 52 de ore, pauza de weekend), tot timpul comunica cu dispeceru si i-l intreaba cat program mai are.
  19. Proba de lucru consta in-mers cu camionu la ei in curte (Volvo FH420 manual) -dat cu spatele cca.10 m drept -parcare cu spatele la 45 grade intre 2 camioane(asta depinde in ce toane i-l prinzi pe ala cu care dai proba)
  20. 1-Cursul nu costa nimica, numai din primul salariu ti se retine 25 lei pe noapte pt. cazare la ciuc 25*5=125 lei 2-Se lucreaza minim 4 saptamani cu 1 acasa, poti sa stai si mai mult daca vrei, nu te obliga nimeni. 3-Dai telefon la Ciuc si te programeaza ei la interviu, si la proba de lucru.
  21. Eu din pacate am fost plecat cu un vecin in doi pana in Italia,si cand am trecut frontiera in Slovenia am primit mesaj de la ei, si nu am avut credit sa le trimit mesaj, si numai azi cand am intrat in tara am trimis mesaj, dar nu am primit inca nici un raspuns.
  22. adryan90099, in octombrie in ce data ai fost la interviu?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.