Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

eugentgv

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

eugentgv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. salut, cred ca tu confunzi Vio trans cu Beneton de la Pucioasa, aia se ocupau cu "completari"
  2. Salut, eu sunt din Targoviste, ce stiu ca fac mult Grecia,tur-retur, poate si scandinavia, dar in rest numai de bine despre ei, nu am auzit pe nimeni sa se vaite, succes!
  3. Salut, nu am mai primit niciun raspuns, bine ca nu am trimis copii dupa acte ca cine stie cu ce ma mai trezeam! Asta ar trebui dat pe mana politiei, asta cred ca se cheama inselaciune!
  4. salut, clar, Transport Inovation este o alta teapa, aceleasi lucruri le-am gasit si eu pe net, iar daespre Laurentiu Probaje nimic de bine, probabil are nevoie de cat mai multe date, pentru "ajutoare sociale", i-am mai trimis un mail si i-am cerut mai multe informatii despre firma si... inca astept!
  5. Buna ziua dragi colegi, zilele trecute am aplicat la un job de sofer pe unul din site-urile de recrutare si surpriza: am primit e-mail la 2 ore ca sunt deja ca si angajat, lucru ce nu-mi miroase prea bine!!! voi ce spuneti??? firma se numeste Transport Inovation,(despe care nu am gasit nicio informatie) mai jos aveti mail-ul primit de la ei si anuntul de pe myjob P.S.- oare le trebuie doar datele de pe pasaport si permis? Domnule M...., In urma analizarii CV-ului, departamentul resurse umane a hotarat angajarea dumneavoastra avand efect imediat incepand cu data de 7 Aprilie 2014. Mentionam ca nu trebuie sa achitati vreo taxa si/sau comision. Toate cheltuielile for fi suportate de firma incluzand transportul la locul de munca. Va rugam sa ne trimiteti o copie a pasaportului si a permisului de conducere impreuna cu o poza recenta pe email. Dupa verificare, veti fi contactat de un membru al firmei care va va raspunde la toate intrebarile pe care le aveti. Va multumesc! Cu stima, Laurentiu Probaje - Manager Transport Inovation Angajam Soferi Tir Intern/Extern Salarii atragatoare Responsabilitati Angajam soferi TIR pentru transport international de marfa, in Europa. Cerinte Receptia/ livrarea marfurilor Incarcarea/descarcarea marfurilor Efectuarea transportului de marfa in conditii optime si conform graficului Raspunde de integritatea autovehiculului cu toate echipamentele din dotare Raspunde de integritatea tuturor bunurilor societatii, cu care opereaza ( marfuri, instrumente de plata, bani, documente, etc. ) Beneficii Oferite transport gratuit, - contract de munca pe o perioada de minim 12 luni cu posibilitate de prelungire. 2000- 2500 eur. Transportul de marfuri intern si international.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.