Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

ciupix2007

Members
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

ciupix2007's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Cat timp colegilor de la Saiz veti sta linistiti, sperand ca poate voua nu vi se vor intampla necazuri pe drum (nu va doresc asta), lucrurile vor merge din rau in mai rau! LUATI ATITUDINE! Ceea ce spun aici este valabil si la alte firme de transport persoane, de exemplu Atassib, unde si eu lucrez in prezent. Dumnezeu sa-i ierte pe cei 3 colegi decedati! Celorlalti va urez sa aveti drumuri bune si line!
  2. Are dreptate colegul tibiboth73, dar depinde de fiecare in parte. Nu toti suntem facuti din acelasi aluat. Drumuri bune sa aveti fratilor!
  3. Salutare colegilor! Lucrez la Atlassib si va pot spune ca acum se fac angajari. E si bine, e si rau. Multa alergatura in perioada asta si bani putini pentru munca prestata. Am citit posturile anterioare si-mi dau seama ca multi vorbesc in necunostinta de cauza. Foarte important: nu va lasati prostiti de asa zisii soferi unu care cer noilor veniti cardurile tahograf pentru a conduce ei! Cititi reg. 561 si nu va lasati intimidati ca va veti pune rau cu ei (soferii) sau cu sefii de coloana! Voi reveni daca este cazul si cu alte posturi. Drumuri bune sa aveti si nu uitati ca "nu tot ce zboara se mananca"
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.