Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

MarianVolvo

Members
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de MarianVolvo

  1. Parerea mea este ca nimeni nu so nascut invatat iar experienta se capata invatind regulile,exceptand faptul ca chiar sunt oameni care nu sunt facuti pentru asa ceva, carora le tremura mana pe volanul unei namile de 40 de tone insa cel care sio doreste si o are in sange de la prima cursa deja prinde, se acomodeaza.
  2. Oamenii fara minte, cum Dumnezeu sa faci asa ceva unui om care isi castiga painea cinstit care nu doarme nopti pentru a pune ceva in lingura. Acum stau si ma intreb, oare nu le sta mancarea in gat acestor oamnei cand se gandesc ca ei practic fura acea mancare.
  3. Buna! Imi pare foarte rau pentru acest incident care s-ar fi putut evitat daca in Romania nu ar fi asa un sistem de mafiot,toti politisti umbla dupa bani,nu vezi, teo prins ,ii pui 50 de lei in permis si ai scapat.am citit topicul si dupa cum spunea rbert un avocat bun ar costa bani. Uitate tu, daca s.ar intampla asa ceva in Germania in Franta si in alte tari Europene oamenii ar iesi in strada sa faca dreptate pentru un asemenea accident insa in Romania toti stau in banca lor, se cearta, se fura unul pe altul si multe altele. Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.