Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Florian Ciupitu

Members
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Florian Ciupitu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Intrebare: daca acumulatorul gps-ului este descarcat, conectarea lui la alimentarea auto va conduce la incarcarea acumulatorului pe timpul functionarii acestuia? Multumesc.
  2. Multumesc mult de tot pentru info. Am reusit sa incarc un nou traseu dezactivand gps-ul. Parasolar pentru 5 inch ai?
  3. stabilirea unui nou punct de plecare pentru traseu Ptr. o navigare normala, toate rutele suntplanificate din pozitia curenta. ok Ptr. a verifica rutele viitoare, ptr. a le stimula sau ptr. a le vedea lungimea lor in timp si spatiu, puteti d e z a c t i v a receptorul de GPS (cum se face aceasta dezactivare?), puteti seta punctul de pornire al traseului intr-o alta locatie decat pozitia curenta de GPS. Intrebarile mele sunt urmatoarele: a. cum se dezactiveaza receptorul de GPS b. unde se afla butonul Create Route
  4. Am rezolvat situatia. Gps-ul are posibilitatea de a memora traseul dupa ce i-ai introdus coordonatele si in acelasi timp si optiunea ,,incarcare traseu''. Acum este bine. O zi minunata.
  5. Sincer am cautat prin forum, dar probabil nu indeajuns pentru a-mi lamuri o problema. Am un Pilot On 5 inch, i-am rasfoit indicatiile din manual, insa nu am regasit daca are posibilitatea de a memora traseele. Spre exemplificare - am realizat un traseu, acesta ramanandu-mi permanent in vizualizare - daca doresc sa realizez un alt traseu, datele primului traseu dispar Ce ma intereseaza de fapt. Vreau sa realizez mai multe trasee cu destinatii diferite si sa le memorez pe fiecare in parte, astfel incat la un moment dat sa le pot accesa in mod independent iar ele sa-mi ramana stocate in memoria gps-ului. Va multumesc pentru lamuriri. @ Cristi atunci cand am cumparat GPS-ul nu am stiut ca ai si parasolar pentru el. Daca eram si eu membru al forumului la data achizitionarii... il luam gratis.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.