Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

chitown

Members
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

chitown's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Bravo colegi canadieni...!!!!bravo!!!nu era mai simplu sa va certati la telefon?....in loc sa ne plictisiti cu frustrarile voastre?era un topic despre cum sa "ajungi in ca" ...simplu..sfaturi,pareri.etc..ceva folositor pt "cei de acasa" ...dar voi vati batut joc in ignoranta vostra.drumuri bune "colegi"
  2. salut horia, mersi de info. eu maine am sa plec in cursa pt 6 sapt. o sa stau cam prost cu internetu , o sa ma interesez de testu ielts, sa vad unde se da la cluj si ce presupune. nr. de tel. e al tau ?sau al firmei?cind sun sa stiu cum sa ma prezint pe cine sa caut. mersi si drumuri bune
  3. Colegu,din cele spuse de tine ,situatia soferilor de tir in ca este f.gri,ca sa nu zic neagra ca abanosul. Eu sunt unul din acei soferi care vor sa emigreze in canada si sa faca aceasta meserie,acum lucrez pe comunitate 6sapt cu 2 acasa. Momentan este f.greu sa ajungi acolo,eu am scris zeci de emailuri la firme care "cica"recruteaza din europa,dar inca nimic,asta e ,nui stres,cine stie ...poate poate!!! Eu vb.f bine engleza,am locuit 7ani in chicago,sunt familiar cu modul de munca si gindire,nu stiu cum e canada ,nu am fost,dar daca e apropiata de sua nu poate fi chiar asa rau. Daca aveti informatii despre firme de transport sau compani de recrutare ,care pot oferi contracte soferilor romani vas fi recunoscator sa le puneti pe forum. Mersi si drumuri bune!!!
  4. Buna ziua,foloseste cineva reteaua de telefonie rds rcs pentru a vorbi acasa cu familia ?am vazut ca au preturi bune pentru roaming 2-3centi/minut in functie de tara unde te afli. Ceva pareri de la utilizatori,daca sunt:)
  5. Pai colegu Alin suna la nr.0740295418,eu la nr asta am sunat,si programeazate la un interviu.
  6. Eu am vb cu un domn la telefon,i-am spus ca sunt incepator si ma chemat pe 8 noembrie la interviu in cluj pe strada baladei 2a,deci cred ca angajeaza si incepatori,doamne ajuta!!!
  7. Colegu Cri5tian daca ar fi asa simplu ,m-as pune acum cu burta pe carte,ca prost nu sunt,dar nimeni nu te intreaba de programul de condus,de cum platesti autostrada in sp.it etc..,unde pui maimuta,etc....,NU, toti te intreaba ai mai lucrat? Citi ani? Daca ai batut Europa in lung si in lat cu masina mica,nu conteaza,daca ai lucrat pe 3.5t ,daca ai facut taxi,si ai simtu orientarii plus ca ai lucrat cu n tipuri de oameni,nu conteaza,TOTI angajatorii vor experienta pe tir(40t),deci ce spui tu e irelevant,spre ex.cei de la Hartl,care iau incepatori,ii doare la banana de cit program sti tu ,sau cite clipuri ai vazut pe youtube,nu intereseaza pe nimeni,cred ca s-ar si prapadi de ris sa le spui ca ai imvatat sa dai la rampa de pe youtube,serios:) ,te rog spune-ne firma care angajeaza pe aceste criterii?si eu o sa merg sa dau orice examen teoretic si practic de pe youtube ,si sunt sigur ca o sa-l trec... Bafta tuturor incepatorilor si nu numai!
  8. Subscriu colegului Dragosh,nu e rocket science sa fi sofer de tir,trebuie doar practica,vointa si o sansa,un coleg experimentat si binevoitor,si eu personal astept acea "sansa" de 2 luni deja,sper sa nu ma prinda sarbatorile neangajat:)
  9. Salutari membrilor forumului,eu sunt Bogdan din CJ,incepator ,sper nu.pentru mult timp:),am gasit de curind acest forum,o gramada de imformatii utile,tot respectul!! Sanatate si drumuri line va doresc!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.