Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

vasilestancu81

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de vasilestancu81

  1. da asa este ati ia banii si pe paleti daca nu faci casutele pe cmr si ai incarcare cu schimb de paleti,ati ia banii si daca parchezi in baza la barcelona si nu ai incarcare sau descarcare acolo, ati ia banii daca intri in baza la lleida si daca dupa ce alimentezi nu-ti cobori paletii din frig jos in lazi ati ia bani.daca faci manipulare de cmr ati ia iar vre-o 500 de euro plus o saptamana suspendare ,adica nu-ti da de lucru,stai pe vre-o parcare de-ti iesse pe ochi. da le trebuiesc soferi da ....cat mai ieftin daca se poate cu 5 centi .cu 7 cine este mai norocos. eu nu vreau sa spun mai multe dar ei angajeaza tot timpul,va las pe voi sa va ganditi din ce cauza fac angajari tot timpul,probabil nu le sta oamenii,probabil banii putini,ma refer la cei pe 5 centi si sant mai multe dar ...ma abtin sa spun mai multe. eu din 6 cati am format nu stiu daca au mai ramas 2 in firma.altii au stat sa faca putina experienta si au plecat.anul trecut era mai usor parca pentru incepatori,eu in 2 luni am format un secud din cluj era baiatul si a fost titular dar de la inceputul anului nu a mai revenit.
  2. cristi cred ca te cunosc tu ai plecat din cauza problemelor medicale .....de la barcelona cu portugheza daca nu ma insel ai plecat prin ianuarie anul acesta ??
  3. da asa este ati ia banii si pe paleti daca nu faci casutele pe cmr si ai incarcare cu schimb de paleti,ati ia banii si daca parchezi in baza la barcelona si nu ai incarcare sau descarcare acolo, ati ia banii daca intri in baza la lleida si daca dupa ce alimentezi nu-ti cobori paletii din frig jos in lazi ati ia bani.daca faci manipulare de cmr ati ia iar vre-o 500 de euro plus o saptamana suspendare ,adica nu-ti da de lucru,stai pe vre-o parcare de-ti iesse pe ochi. da le trebuiesc soferi da ....cat mai ieftin daca se poate cu 5 centi .cu 7 cine este mai norocos. eu nu vreau sa spun mai multe dar ei angajeaza tot timpul,va las pe voi sa va ganditi din ce cauza fac angajari tot timpul,probabil nu le sta oamenii,probabil banii putini,ma refer la cei pe 5 centi si sant mai multe dar ...ma abtin sa spun mai multe.
  4. te ciupesc daca nu-ti tii o evidenta clara la km. efectuati,la platile care trebuie sa le faci tu din banii tai pentru tunel si pod pe anglia,intrarile la mercat-uri,sant mai multe de spus...
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.