Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

cosmin1077

Members
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cosmin1077

  1. Mda...Nu vreau sa fiu GigiContra...Ai dreptate in ceea ce spui..Dar vreau sa stiu si eu care este greseala mea de executie a manevrei de transversare in pauza...La asta nu imi dau seama ce vrei sa spui...Ca eu am avut cele 11 ore cumulate de pauza de care zice @mit...Inteleg ca trebuia facuta in arcul de 24.Mai este si altceva gresit in modul cum am facut-o?.Nu iti cer explicatii pentru a te contrazice...Chiar vreau sa stiu la ce te referi .
  2. merci de raspunsuri.... @gongy - nu te injur...de ce sa injur? Stiu aceasta nota, si nu inteleg ce legatura are ceea ce ai subliniat...Am considerat eu durata cat am coborat ca pauza? In afara de pauza de odihna luata prea tarziu, nu vad ce nu am respectat din acea nota..care face referire la art.9 Ce nu am respectat din asta? @mario - 450 Euro...Care sunt greselile mari facute in operatiunea de transversare? Am bagat datele de pe card si in alt soft si, la fel, singura contraventie a fost tot cea legata de 596-8-2 - odihna zilnica luata prea tarziu ( ca nu s-a facut in arcul de 24h). La fel ca softul agentilor din suedia.
  3. Salut colegii, Astazi am avut un control in Suedia, si in urma lui...4000SEK . Parerea mea este ca nu a avut dreptate...Atasez hartia de la ei si cu explicatia data tot de ei pe hartie( ce este scris cu pixul este explicatia lui). Ei spun ca nu am avut pauza de minim 9 ore in intervalul de 24. Pauza a fost intrerupta de coborarea de pe ferry, lucru pe care ei nu l-au acceptat, nici nu au vrut sa se uite la biletul de imbarcare. Am pornit pe 29.01 la ora 7:19, urcat pe ferry la 21:39, coborat pe 30.01 la 5:20, continuat pauza de 11ore. Intradevar, pauza de 11 ore a depasit ora7:19...Oricum la 7:19 aveam cele 9 ore pentru care m-a amendat (561-8-2 Pe parcursul fiecărei perioade de douăzeci şi patru de ore de după perioada de repaus zilnic sau săptămânal, conducătorul trebuie să efectueze o nouă perioadă de repaus zilnic). Si in attach se vede la "varakt 07:39"(pauza care zic ei ca am facut-o) iar la "norm" 9:00. Nu au zis nimic legat de faptul ca trebuia sa am 11 ore .... Voi ce parere aveti?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.