Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

jony resita

Members
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

jony resita's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. spune fanica mai sus ca toti cei care au scris de rau toti au fost prinsi. prinsi cu ce ? comentariu eliminat . daca stau sa-i iti studiez pshihologia cred ca ai procedat asa: in data de 5 mai dupa masa,ti sa cerut un anumit numar de soferi cu mentiunea daca se poate din aia vechi pentru ca aia sunt invatati sa traga pe cazanele tale ,fara program,....etc.cum ai fost refuzata de toti cei vechi,te-ai gandit la cei noi si cum acestia nu se mai angajaza la tine din cauza ca pe acest site sau spus numai lucruri ADEVARATE si REPET ADEVARATE: te-ai gandit sa vi pe site si sa areti ca nu-i adevarat,si ca la voi e lapte si miere. iti dau un sfat: CAUTA UN SITE PATRONII.RO POATE GASESTI CEVA SA VA LINGETI RANILE SI DACA NU INCEARCA ;;LA CAI;; in sibiu,luatio de la capat poate aveti o alta sansa mai buna.acum cred ca sti la ce ma refer si cred ca sti si cine sunt.
  2. soferii care au plecat cu ,,buna ziua,, aveau restante 3 luni.sa recalculat diurnele si sa constatat ca de fapt ei sunt platiti la zi si nu la km si de aici a rezultat ca au fost turisti 3 luni pe cazanele alea de masini. pe mine mau sunat dupa plecarea lui marius sa iau legatura daca pot cu soferii vechi sa se intoarca inapoi,dar nici unu nu avrut acesta fiind motivul si faptul ca doua echipaje sau intors au stat doua sptamani in spania si nu au lucrat nimic,dupa doua saptamani au fost trimis in romania unde au semnat lichidarea si surpriza ,seara ia chemat inapoi la munca in spania.pai asa ceva domnuilor nu se poate.E ADEVARAT FANICA??? cat despre vld ioan astea se intamplau in alte timpuri ce nu au legatura cu sega logistic Situatia lor actuala e urmatoarea: mai au 4 masini,trei fac cursa fixa de germania si una ce apuca,restul sau vandut pentru a platii autostrazile si motorina la cele ce lucreaza. si inca o intrebare pentru ,,fanica,, e adevarat ca pleaca si jordi????? si de ce ??? dar daca imi raspunzi ,,pe motive de sanatate sau familiare ma faci sa rad si mai bine nu raspunde,pentru ca o sa vin eu cu adevarul de ce pleaca si atunci chiar nu cum va scoateti camasa,.Atunci o sa va spun eu adevarul despre toti ,,jose,,pedro,,marius,,fanica,,etc cum sta treaba cu fiecare din voi
  3. lasati-o.balta.inchideti firma si faceti alta pe alt nume si in alt oras si o sa va mai mearga umpic pana o sa fiti deconspirati din nou.
  4. ASTA CU: ,,hai drumuri bune sa avem,, E CHIAR TARE,,
  5. SE PARE CA DOAMNA ADMINISTRATOR ,,fanica,, NU ISI MAI GASESTE SOFERI,.pe viitor madam invata bine romaneste ca sa nu te dai de gol.cat despre firma SEGA LOGISTIK E PE DUCA:MAI NOU AM INTELES DE LA CEI CARE INCA MAI LUCREAZA SI VOR PLECA IN CURAND CA SE INCEARCA SA SE UMBLE PE LA LOCUINTELE PROPIETATI PERSONALE ALE SOFERILOR:E ADEVARAT FANICA??
  6. Cine mai merge la ei colegii? Daca au ajuns sa il sune si pe vlad Ioan zilele trecute sa se întoarcă la munca, iti dai seama ce a ajuns firma asta. Au mașini in leasing fara itp,.vai de Steaua lor, acum fac 2000km pe saptamana in doi pe cabina cu 11 cenți primu si 6 al doilea,si banii la 65 de zile. Asta e adevarul !!!
  7. Multumesc ,,SUS,, ca miam recuperat banii de la ei pentru ca daca au conturi blocate e de rau. In rest bafta la colegi si drumuri bune.
  8. Era de așteptat colegu, nu stiu la ce mai stau restu, ori nu au unde merge ca nu ia nimeni ori speranța sau frica ca nu isi mai iau banii,.si cine mai vine la firma asta i place voluntariatul sau e inconștient cred
  9. poti sa stii colegu,ca e un fiasco total acum in firma,au mai ramas doar 6 camioane,mai merge pentru ca au rams soferii mai buni,asta pana le va baga banii pe noiembrie,vorbeam cu unu si zicea ca cum ia intrat banii cum va pleca,dar oricum dupa ce a plecat si munteanu zice ca e o ameteala totala in firma,nu mai au nici un interés sa traga tare,isi asteapta toti banii si vor pleca. Cat despre comentariile lui VLD IOAN, vreau sa-i aduc aminte ca in ultimul an poate doi in firma asta nu s-a mai furat,au mai incercat unii cum ar fi si el dar au zburat.Acum sunt intradevar problema cu diurnele si asta doar conducerea stie de ce,pt ca noi stim un lucru,camioanele au lucrat la 16-22000 km pe luna.naspa.
  10. Ma uit pe videoclipul din 2011, aceleasi texte. Muncesti in spania, te trimite la birouri in romania sa iti iei banii, din romania te trimite in spania unde ai muncit. Acelasi patron,, jose mondaca,,doar alte femei langa el.cred ca i se apropie the endu.
  11. Eu cred ca nu-i prinde ghiocelul,am auzit ca vineri a plecat si marius si in week-end erau varza toti pe acolo
  12. eliminat,verifica regulamentul ca sa intelegi ce acceptam si ce nu pe acest forum
  13. salutare colegii,am auzit ca a plecat si nicii(popa),e adevarat???despre marius am auzit si eu,pacat,dupa el vor pleca si altii.eu zic ca se vor da si banii dar se va icepe cu imputatii la motorina si altele si de data asta cred ca pe nedrept,cam asa se procedeaza daca nu a inceput deja.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.