Jump to content

ka7a

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ka7a

 • Rank
  Incepator
 • Birthday 06/30/1992

Profile Information

 • Gender:
  Masculin
 • Location:
  Giurgiu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ka7a

  TGX 440 EURO 6

  Salutare colegii! Dețin un Tgx 2015 euro 6 iar de curand am agățat de el un trailer cu greutatea de 13T,iar consumul mașinii cu acest trailer mi se pare extraordinar de mare. Exemplu: La un drum de București-Iași și retur cu incarcura de 22T la dus și 12T întors consumul este de 40% în condițiile în care am mers cu 85 km/h. Din punctul meu de vedere cutia schimba prea jos și merge prea subturata, exista vreo varianta de schimbare de soft la cutie? Oare dacă pun anvelope 315/80 o fi mai ok? Multumesc
 2. ka7a

  PIERDERE ANTIGEL

  Salutare. Man Tga 35.360 euro 3 scade nivelul de antigel(nu se duce în baia de ulei) garniturile la compresor sunt schimbate, iar recent am desfăcut furtunul negru (admisie) de la intercooler și am găsit antigel pe el. Vreo idee va rog care ar fi problema?
 3. ka7a

  Probleme intarder

  Am schimbat uleiul in cutie, i am facut nivelul(din ce stiu e comun cu intarder-ul) nu am nici o eroare legata de retarder, am schimbst senzor de temperatura si o electrovalva care este sus pe retarder, ar mai fi de schimbat electrovalva de jos din spatele la retarder...
 4. ka7a

  Probleme intarder

  Salutare. Detin un Man Tga 460 2005 si nu reusesc sa rezolv problema retarderului. Nu am eroare in bord legata de retarder, singura eroare fiind ABS care se aprinde(nu mereu) am inlocuit si senzorul dar tot degeaba. La pornire am EBS 03519-00,din cauza acestei erori se poate decupla retarderul?
 5. Va salut colegii! Am o problema la un TGA 460 cu retarderul,nu am nici o eroare in bord dar retarderul nu functioneaza.Pe primele 2 trepte functioneaza obturatorul de gaze si pana la treapta 6...nici o schimbare.A mai intalnit cineva aceasta problema?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.