Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

nucu1970

Members
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de nucu1970

  1. Salut ! Ca peste tot comentariile sunt pro si contra. Cunosc o gramada de baieti la Eliton si lucreaza acolo de cativa ani.Problema ca sunt si unii care au stat putin dar am aflat ca nu au fost cuminti. Acum depinde de fiecare ce vrea sa faca. Daca esti atent la angajare iti dau o gramada de hartii sa semnezi, acum tu trebuie sa fii atent la fisa postului,ce ai voie sa faci si ce nu, iar regulamentele de ordine interioare trebuiesc respectate intocmai.Oameni buni aici trebuie sa fii foarte atent sa nu gresesti pentru ca asta inseamna cost suplimentar si o sa se impute, de asta spun ca atentia si seriozitatea este primordiala.Asta nu este o meserie ca la uzina, sa intri la 7si sa iesi la 16. Acum o sa fac parte si eu din echipa si sper sa fie bine.Drum bun si drumuri bune colegilor!
  2. Asa cum am mai scris mai sus nu trebuie sa ne certam intre noi, ca toti prestam aceeasi meserie, doar ca unii din noi au o grava problema de personalitate si nu accepta sa convituiasca alaturi de alti colegi. De cele mai multe ori ne intanlim in trafic cu astfel oameni, care sunt frustati si individualisti.In viata trebuie sa fii bun si rabdator si atunci vei primi rasplata pe masura.Stima si drumuri bune!
  3. Doamne dragi colegi de ce sunteti asa de rai cu ceilalti? Este adevarat ca foarte multi din cei ce posteaza aici sunt soferi, de aceea nu trebuie sa ii luati pe sus pentru ca nu scriu ortografic, dar trebuie sa intelegeti ca unii dintre ei nu au decat scoala profesionala si atat.Daca stai sa analizezi tot ce se scrie aici innebunesti, dar trebuie sa fii rabdator, eu conduc de 26 de ani si sunt licentiat in management, dar nu sunt atat de rau sa spun ca nu stiu cine a luat permisul pe oua si ca fapt divers am atestat de marfa si persoane, agabaritice si adr ,cisterne si colete, dar vreau sa iti spun ca m-am pregatit ca la un examen de la facultate si chiar am avut emotii.In afara de asta cred ca noi NU SUNTEM SOFERI cred ca suntemCONDUCATORI AUTO, iar un conducator auto are multe atributiuni, de care ceilalti habar nu au, de aceea aveti mila de cei din jur si fiti mai buni! Si alt aspect, un incepator munceste mai mult decat un titular gretos de genul ba eu sunt seful, iar salariul este mult mai mic. Si nu va mai plangeti atat ca nu mai mergem cu masini ca pe vremea lui Ceausescu. Drum bun si drumuri bune !( in curand conducator auto la ELITON TRANS PITESTI) P.S. Scuze daca am suparat pe cineva.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.