Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Ionutzzz

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Ionutzzz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. S-ar parea ca ai dreptate, greu gasesti la o firma buna mai ales fara experienta in UK. Am fost astazi la interviul ala despre care ziceam..... cum m-am dus asa am venit.
  2. Probabil asa o sa fac. O sa incerc cu agentiile pentru inceput.
  3. Permisul l-am schimbat in unul UK acum juma de an, am solicitat un Card Tahograf si il am si pe ala de vreo luna. La CPC m-am inscris singur dar m-au tot amanat pe motiv ca nu s-au adunat destui cursanti si pana nu l-am inceput. Una din firmele astea e tnt cealalta e vreo firma de distrubutie locala. Tnt-ul ar fi cea mai serioasa dar s-ar putea sa-mi fi dat cu flit pana la urma ca mi-au spus ca ma suna saptamana asta si nu m-au mai sunat. La cealalta trebuie sa ma duc maine dimineata la zece si nu e chiar atat de serioasa dar pentru mine e bine, macar pentru o vreme, sa mai prind ceva experienta. Nu e chiar atat de serioasa pentru ca de-ar fi sa ma "angajeze" m-ar plati cu 8 si ceva pe ora respectiv 9 si ceva in weeckend din care trebuie sa-mi platesc singur taxele adica o sa lucrez ca self employed. Oricum ar fi mersi pentru raspunsuri. Nu stiu daca m-am dumerit prea tare dar cred ca am mai prins curaj.
  4. Asta ar fi fost cel mai bine dar nu cunosc niciun roman sofer de camion. Card tahograf am deja iar pentru atestat ma trimit ei la curs...Cel mai probabil, daca nu o sa aflu nimic pana atunci, n-o sa ma urc la volan pana nu-mi vor explica ce si cum e cu camionul ala.
  5. Rugaminte pentru "posibil viitori" colegi Pe scurt: Nu am lucrat niciodata ca sofer de camion deci nu am pretentia de a ma autointitula coleg de-al vostru. M-am stabilit de vreo cateva luni in UK si dupa ce am schimbat vreo cateva locuri de munca de rahat, "mi-am amintit" ca am un permis categoria BCE in buzunar. Am trimis CV-ul la mai multe companii si vreo doua ma cheama pentru o evaluare. Eu le-am spus ca nu am experienta in domeniu dar oricum, la evaluare nu vreau sa ma fac de rusine chiar de obtin sau nu job-ul. Cand am facut scoala in urma cu vreo 10 ani, am facut-o pe un MAN vechi cu care plecam, gol, cu treapta a doua de pe loc. Nu am montat niciodata o remorca. Nu am condus niciodata un camion mai nou cu 16-18 etc de viteze. Ce vreau sa intreb: Sumar si in general, daca cineva are timp si bunavointa, ar putea explica: 1- cum pornesti si pleci de pe loc cu un asemenea camion 2- cum montezi o remorca 3- ce altceva,pe scurt, ar trebui sa mai stiu pentru inceput la o evaluare Am observat reticenta si atitudinea represiva pe care unii dintre utilizatorii forumului o au pentru astfel de intrebari, asa ca nevand intentia de a deranja pe nimeni, intrebarea mea este adresata celorlalti utilizatori, care inteleg pozitia in care ma aflu si care nu s-au nascut ci au devenit soferi profesionisti . Fie ca aveti timp sa raspundeti sau nu, eu va multumesc pentru atentie.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.