Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Dragosh_Ilie

Members
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Dragosh_Ilie

  1. Domnilor, ideea de baza este ca va fi si mai rau, restul este literatura. Vom fi nevoiti sa muncim pe bani si mai putini. Mama Europa stie de ce ne-a integrat, pentru forta de munca aproape gratis si calificata. Cei care cred ca l-au prins pe Dumnezeu de picior sa nu uite ca pot cadea oricand la sol. Drumuri si ganduri bune.

  2. Bun articol. Un mare LIKE. Referitor la incepatori, si eu unul dintre ei, nu sunt vinovati ca merg la volan fara a fi platiti, nu au cum sa faca experienta. De exemplu eu vreau sa ma angajez pe camion in octombrie, pana atunci nu ma ia nimeni sa ma "formeze" si o sa ajung sa platesc eu motorina si poate si titularul.

  3. Salut in legatura cu locul de munca noi suntem tractionisti la Fercam Spa am nevoie urgent de un sofer un camion este liber . Ptr mai multe informatii la tel : 0039 380 766 67 38. Daca esti baiat descurcaret si prinzi repede poti primi camion in cel mai scurt timp , te pot lua eu cu mine o perioada pana inveti . Am nevoie de seriozitate , cinstit si restul vine de la sine !

    Ce ai vrut sa spui cu asta ?

    Dar ce asa de greu de inteles? Omul vrea sa te ia si ca sofer 2, numai sa prinzi repede meserie. Mai rar asa ocazie, eu m-as duce dar mai am treaba prin Romania.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.