Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

alinbmw

Members
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

alinbmw's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Am dosaru la ei de o luna de zile si nu ma cheama. Mi s-a confirmat telefonic ca am la dosar toate actele in regula si defiecare data cand sun, imi spune ca nu se fac angajari si sa revin cu alt telefon. Dar iei angajeaza in fiecare saptamana ,dar nustiu dupa ce criteriu angajeaza.
  2. Nu doar pe spania si germania se platesc dusurile, in toate tarile se plateste, exceptie face Anglia, decat acolo gasesti dusuri moca. Si nu costa peste tot 3 euro, pretu variaza de la parcare la parcare intre 50 centi si 3 euro. Deci nu trebuie sa cheltui o avere, mai faci dush pe la firmele unde incarci/descarci , pe Anglia faci in fiecare parcare,mai faci si in Vomp in Austria la garaj cand ai drum pe acolo , iar in restu tarilor mai sunt la unele peco uri dush moca chiar si pe germania,dar destul de rar. In rest platesti....cand e nevoie.....si oricum nu tragi la plug sa trebuiasca sa faci dush de 2 ori pe zi. Asa ca....trebuie sa chibzuiesti ceea ce castigi, crezi ca daca ai avea norocul sa castigi 5000 euro pe luna , nu iai putea cheltuii ?iti zic eu sigur ca ai putea
  3. Da pentru tine sunt un fericit, daca tu mananci numai din peco uri si fastfood uri scump si nesanatos. Dar vorbesc din proprie experienta ca am locuit 2 ani de zile in germania si cheltuiam pe mancare rar ajungeam sa cheltuiesc 150 euro pe luna, 200 n-am cheltuit niciodata. Si imi faceam tocanite de carne, salate de legume, gratar ,supe , fructe, iaurt ,ciuperci cu samantana....etc. Nu-ti trebuie diploma sa-ti gatesti o mancare buna si sanatoasa si ieftina. Si din 150 euro mancam din detoate vitaminele. Adevarul e ca niciodata nu mergeam la restaurant sau la fastfood ,in felul asta nu-ti ajunge nci 300 euro si mananci nesanatos ,iar dupa un timp mai dai si in vre-o boala.
  4. 15 mii km inmultit cu 0.07 vine 1.050 euro din care scazi mancarea si ramai cu 850 euro in buzunar. 850 euro in buzunar cate-va luni pana faci exp asta inseamna rau frate ? da in romania ca lucram pe 300 euro si dupa ce mancam ,daca mai ramaneam cu 150 euro era bine. Si in romania nu lucrezi frate la program, te munceste patronu 15 ore pe zi, si tre sa fi toata ziua cu statia in mana sa nu cumva sa dai de politie, ca iti mai iei si o amenda de no platesti in toata viata.
  5. salut a(u)di Am citit tot forumul si cu mult timp in urma erai entuziasmat pt aceasta meserie, imi pare rau ptr tine ca nu ti-ai putut urma visul ,chiar daca pare destul de greu ptr inceput . Acum trec si eu pe unde ai trecut tu, totusi sper sa ma sune.
  6. Preferam informatii de genu, de la un coleg care lucreaza la aceasta firma. N-avem nevoie de sursele tale si parerile tale pline de teoria conspiratiei. P.S. ma repet, daca nu cunosti o firma mai buna ca hartl , abtine-te de la comentarii (oricare ar fi ele).
  7. Bai ''carco'' , vad ca esti tare informat cu cine vine si pleaca de la hartl. Eu zic ca te plictisesti si vi aici la noi si ne povestesti ce visezi tu noaptea..... Iti recomand, atat timp cat n-ai alta idee mai buna decat hartl pentru un incepator, te rog sa te abtii de la comentarii (total aberante) si sa lasi bobocii sa inceapa si ei deundeva.
  8. Numai e nici un coleg pe aici ? Sau cineva care inca lucreaza la aceasta firma, sa ne mai dea informatii noi? Apropo , Din posturile anterioare, am observat ca s-a tot schimbat banca cu care lucreaza firma....cardul pentru salariu la ce banca se face acum ?
  9. Nu inteleg unde ai vazut tu ca am scris eu ceva de trimis prin posta. Pur si simplu am sunat si a spus sa le trimite mail cu buletin si permis, nustiu ce vroiau sa vada . Si probabil pe urma trebuia sa-mi trimita lista cu ce acte am nev pt angajare. Dar cred ca sunt foarte multi care vor sa fie angajati la firma asta , cred ca e cea mai buna firma pt incepatori. Am un prieten care lucreaza la hartl de peste 2 ani de zile si mi-a zis ca o suna pe Camelia, ca ea se ocupa cu angajarile , dar nustiu daca rezolva ceva , sunt foarte mici sanse ,pentru ca au soferi full si ditamai lista cu soferi in asteptare...deci... si de plecat , nu prea pleaca soferi de la ei. La firma Waberers ,daca aveai un prieten care lucra la ei, cu un simplu telefon erai deja angajat in cel mai scurt timp ,dar la hartl sta altfel treaba, nu cred conteaza ca ai pe cineva la firma lor.
  10. Am sunat si eu la hartl si o doamna de acolo a zis sa trimit pe mail hartlcrew sv si scanare buletin si permis . Dar nu am mai primit nici un raspuns, de peste o saptamana. Ma invata cineva si pe mine ce pot face in continuare?
  11. Daca mai e pe aici cineva care a fost sau este angajat la waberer ,as ruga sa mi se raspunda la cate-va intrebari. Am citit pe aici ca trebuie sa ai experienta minim 6 luni , ma intereseaza trebuie sa am carnetu de minim 6 luni cu cat C+E ? sau cum se procedeaza? Eu am permisu cu b de 5 ani iar cat C de 3 luni iar cat C+E de 1 luna, oare am sanse sa ma angajeze ? I-am sunat si la telefon mia zis doar ca trebuie sa am 6luni exp intern sau international, si eu iam zis ca am 6 luni exp intern (iti dai seama ca am mintit) si a zis sa vin la interviu. Daca stie cineva, e posibil sa am probleme acolo ? Am inteles ca interviul consta in proba scrisa 30 intrebari cu timpii de conducere, si te intreaba date despre camion lungime inaltime etc ( aici nu ma pricep si daca poate cineva sa imi spuna si mie datele despre camion sa am habar cand ma intreaba), iar harta la care te pune ,este decat harta geografica si tu trebuie sa stie pederos pozitia fiecare tari/oras? sau e harta normala care e gradata si scrie toate detaliile pe ea sa te poti orienta ? Iar proba practica, se da doar cu cap tractor sau camion +remorca? daca e ultima varianta banuiesc ca e destul de grea parcarea cu spatele mai ales ca nu esti obisnuit cu lungimea remorcii. Am inteles ca te pune o parcare cu spatele spre stanga la 45 grade, cred ca initial mergi in fata sa ai o pozitie buna iar pe urma virezi la maxim dreapta si dai in spate ,in timp ce remorca prinde pe directie tragi usor spre stanga si esti foarte atent in oglinzi (asa imi imaginez eu ca ar fi) ar fi super sa ma lamureasca cineva si din punctul acesta de vedere. Iar despre cazier, am inteles ca trebuie si cazier judiciar si cazier auto, dar eu nu am vazut cazier auto pana acum si nustiu deunde se elibereaza, cine stie rog sa-mi comunice. Voiam sa mai intreb cu cardul de sanatate european cum mai e acum ? trebuie sa-l ai la angajare ? eu am facut cerere ptr card dar astept de 2 saptamani sa vina acasa si inca nu a venit, deci inteleg ca dureaza destul de mult procedura si e valabil doar pe la sfarsitul lui august ca atat am platit. Iar daca nu reusesc sa ma angajez pana atunci trebuie sa solicit alt card de sanatate ? si mai dureaza iar 3-4 saptamani pana vine....daca ma poate lamuri cineva,multumesc frumos si astept raspunsurile voastre. Sanatate la toata lumea !
  12. Pe 5 august merg si eu la interviu ,daca mai merge cineva am locuri disponibile. Plec cu masina personala din Tg Jiu Gorj
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.