Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

ursul 76

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

ursul 76's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. Multumesc Liviu de informatie,deci ca sa inteleg ,dispecerii sunt varza? nu cunosc timpul de conducere sau o fac pe nestiutorii,poate le merge,eu sper ca lucrurile sa se rezolve spre bine daca doar acesta sa fie singurul incident ,in rest ai grija de tine si mai rabda si tu putin poate va fi bine ,,,,,,sanatate si drumuri bune
  2. Ikw_daniel ,nici eu nu am experienta ,si tot incerc sa intru undeva ,de aceea caut informatii ca sa pot alege,ca spre ex.am mai fost acum 2 luni undeva in tara la o firma (nu are rost sai dau numele)care la telefon mi-au zis multe iar cand am ajuns acolo erau interesati doar sa semnez repede contractul si sa ma urc in autocarul pe care trebuia sal platesc tot eu ,desi la tel.nu mi-se spusese asta ,.erau divergente la perioada de dat salarul ,una spusa la tel.alta spusa acolo ,si etc.pana cand am auzit ca in cursul zilei respective undeva pana la ora 13,deja 3 baieti i-si dadusera demisia si alti 3 cu o zi in urma,(oare de ce?)acestea fiind zise mi-am luat talpasita inpoi la mine in oras ,si inca mai caut ceva palpabil,daca ai ceva informatii si vrei sa ma ajuti i-ti raman dator,poate intr-o zi ne vom gasi prin lumea asta si vom bea o bere ....drumuri bune...
  3. Oare asta sa fie cauza? Ar avea ceva de ascuns si eu nu stiu? din cate am citit unii spun ca ar fi tepari ,altii acum zic ca nu, oare ce se intampla ?probabil trebuie anuntat un detectiv de cazuri S.F. ca sa ne lamureasca. De pus intrebari ,nu am pus prea multe care sa-i sperie ,am intrebat de salar,si perioada de munca pe comunitate ,e ceva rau in asta?
  4. Salutare a mai venit cineva de la Q-doz? am vorbit da cateva ori cu ei la tel.acum insa nu mai raspund , ce sa intamplat oare? au necazuri sau este ceva necurat ?
  5. Salut Doru ,nu te lasa ,dale la cap daca sunt tepari ,si rugaminte celor care au mai fost pe acolo ,ajutatil pe Doru in aceasta problema si poate asa se va stopa in Romania acest fenomen...eu caut de cateva luni sa intru ca incepator si nu gasesc altceva decat firme din astea fantoma care promit marea cu sarea dar cand mai pui si alte intrebari o cam scalda...asta e ,dar poate intr-o zi vor fi luate la bani marunti si vor plati... drumuri bune colegi.
  6. multumesc de informatie,colegu,eu caut de munca ,ca incepator si este buna orice informatie ,drumuri bune
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.