Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

FordProbe

Members
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de FordProbe

  1. Am inteles. Acum, in legatura cu timpul maxim in care poate sta cardul in tahograf, fara necesitatea unei foi de concediu, ma poate lamuri cineva? Thx.
  2. Salut si merci de raspuns. Crede-ma ca am citit regulamentul, dar o chestie nu imi intra nicicum in cap, cea referitor la saptamana de lucru, respectiv pauzele de 24 si 45. Restul le-am inteles destul de bine. Intrebarea mea e: pauza pe care am s-o fac de maine de la amiaza (dupa ce incarc) pana duminica seara cand pornesc inspre locul de descarcare (aceasta pauza fiind mai mare de 45 de ore) unde o incadrez? Aici e un haos total in capul meu, referitor la inceperea saptamanii de lucru luni la ora 00:00. Dupa logica mea, facand aceasta pauza, ar trebui sa pot conduce cel mult 6 zile consecutive.
  3. Va salut, domnilor, am si eu doua intrebari: - am cardul in tahograful camionului, pe pauza de joia trecuta; maine trebuie sa merg la incarcare, pe urma parchez iar camionul pana duminica seara cand pornesc inspre descarcare; duminica seara iar fac pauza pana luni cand descarc, pe urma iar incarc si plec inspre DE. Bun, pana acum toate bune si frumoase, dar cam cum ar trebui sa fac pauzele saptamanale in aceasta cursa avand in vedere datele de mai sus? - care este perioada maxima in care poate sta cardul in tahograf, pe pauza? Am auzit fel si fel de discutii gen maxim 72 de ore (daca se depasesc 72 de ore trebuie foaie de concediu) sau 45 de ore (la fel, peste 45 de ore trebuie foaie de concediu). Va multumesc anticipat.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.