Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

boboc alin

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

boboc alin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. colegu turhan proba la interviu este de 38 de intrebari . intre care ai vreo 6, 7 intrebari despre programul de condus si restu de mecanica..... eu am fost si de asta stiu, mult succes.
  2. mai colegutu kem eu nu vreau sa te jignesc, dar tu nu ai km cu fata cati am eu cu spatele
  3. ...lucian am fost la timisoara la interviu si m-a sunat sa imi fac actele de angajare. colegu daca e rau spune-mi si mie ca s-a nu cheltui bani degeaba, te rog frumos
  4. colegu raulmr, nu stiu daca ia si incepatori ,nici eu nu am mare experienta pe comunitate, am lucrat 6 luni atat,si am sunat ewal cargo care si m-a programat la un interviu cu toate actele necesare pentru angajare, nr de telefon de la ewals cargo este 0733249950, iti raspunde un dom foare sinpatic, mult succes.
  5. colegu, sentineltm si eu am sunat la aceasta firma, si am intrebat cu experienta pe comunitate in ideia ca eu nu am asa multa si domnul de acolo nu la prea interesat experienta, spunandu-mi ca ori cum stai cu un coleg mai vechi cel putin o luna pana te inveti cu actele si traseele pe care le face aceasta firma, am un prieten foarte bun la aceasta firma are o vechime de 3 ani si este foarte multumit de ei ca e o firma serioasa. si pentru colegi care se da zmei si care jignesc pe altii eu va spun, capul plecat sabia nu-l taie.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.