Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

gabytzuuu

Members
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de gabytzuuu

  1. Salutare colegii. Ce stiti despre Total NSA ? Sunt seriosi? Platesc la timp? Am auzit ca lucreaza tur-retur...daca este cineva care ma poate ajuta cu mai multe informatii, mi-ar fi de mare folos. Multumesc si drumuri bune !
  2. Salutare colegii. Cunoaste cineva ceva detalii despre firma Mado din Alba iulia? Am inteles ca lucreaza tur - retur dar mai multe nu cunosc. Daca ma poate ajuta cineva cu mai multe informatii sau poate chiar o alternativa gen alta firma care lucreaza tur-retur, zona Alba, Sebes, Deva, Hunedoara... Va multumesc si Drumuri bune!!!
  3. Salutare colegilor. Eu astazi am ajuns acasa dupa o luna de munca, am ajuns cu un camion ce avea cursa in Romania cu descarcare la Bucuresti. Ce pot sa va zic e ca este bine pt un incepator sa vina aici e un fel de sc de soferi si inveti chestii care nu le inveti niciunde. De soferi pot sa va zic ca este nevoie la greu, pe mine au vrut sa maai amane o saptamana dar leam zis ca nu mai pot sta. Asa ca depunetiva dosarul si la munca e bine pentru inceput.bafta si drumuri bune.
  4. Colegii eu sunt la tm...neam cazat la moara cu noroc cazare ok...camera de 4 paturi la 100 de lei...maine pe la ora 14 plecam spre vomp, astazi neau facut protectia muncii, contracte de munca si niste teste si maine la drum....pana revin cu vesti. Drumuri bune tuturor.
  5. Multumesc de sfaturi tuturor. Mam linistit in privinta cazarii. Matey ne vedem acolo si Olimpiu la fel. Drumuri bune.
  6. Colegii e careva care pleaca acum joi sau vineri spre timisoara. Pe mine mau sunat azi sa fiu joi la tm ca vineri e plecarea dar habar nu am unde o sa stau de joi pana vineri...sper sa nu dorm prin gara...
  7. Cum e viata la hartl Olimpiu? Ce crezi se merita? Esti tot sofer 2 sau titular? Mai zine si noua una alta cum e la ei...
  8. Eu stiu cico sunt constient doar ca eu ca incepatorr ma multumesc deocamdata cu atat pana imi gasesc ceva mai bun. Eu stiu ca unii poate or sa zica ca din cauza soferilor ca mine se duc salariile in jos dar trebuie sa inep de undeva iar astea doua firme iau incepatori asta stiu sigur pentru ca am vorbit si cu unii si cu altii. Dar cred ca am sa aleg hartl intr-un final. Multumesc tuturor pentru raspunsuri si mai astept pareri. Drumuri bune!
  9. Am inteles, deci practic e ceva de genul fa bagajul-desfa bagajul. Sa inteleg ca e mai bine decat sa stai pe comunitate? Intreb deoarece am toate actele si am vorbit si la filip si la hartl doar ca au sistem diferit de lucru una lucreaza tur-retur alta lucreaza pe comunitate. Eu ca incepator nu stiu ce sa aleg e cea mai mare dilema.
  10. Salutare tuturor.am o intrebare la colegii de pe forum care au lucrat in acest sistem si anume tur-retur, cum se lucreaza? Cam cat timp stai in medie acasa si cat la munca? Va multumesc.
  11. Colegu LazarHd si pentru toti colegiiam rezolvat problema am fost astazi la spitalul cf simeria si am facut si psihologicul si medicalul. Bafta tuturor!
  12. Am sa schimb clinica am impresia ca sunt cam incompetente fetele de acolo sau nu stiu despre ce vorbesc. In ce tara traim...aoleu.
  13. Colegii care vati facut actele pentru angajare la Hartl am o intrebre. La avizul acela medical tip siguranta circulatiei va trebuit ceva hartie de la Hartl pentru a obtine avizul? Eu am toate actele necesare dar nu imi face vizita medicala deoarece zice ca imi trebuie nu stiu ce hartie de la firma pentru angajare la ei. Nu mai stiu ce sa cred si ce sa fac, vizita medicala nu o pot face ca imi cere o hartie de la firma, iar cand am sunat la Hartl la doamna Camelia mi sa spus ca de la ei nu am sa primesc nici o hartie. Atunci cum sa imi fac vizita medicala? Doamna de la clinica o tot dadea in sus si in jos ca s-a schimbat legea in snatate si imi trebuie hartie de la angajator pentru aceasta vizita. Ori sunt eu nebun ori doamna de la clinica nu stie ce vorbeste. Ce sfat imi dati care stiti. Va rog sa ma ajutati. Multumesc si Drumuri bune.
  14. Aici deja tine si de om. Poate unii sunt mai pretentiosi la mancare poate altii nu stiu sa gateasca si de aici apar si cheltuielile...
  15. Ne multumim cu ce avem. Rai sau buni ne ofera o sansa in Romania nimeni nu face asta.
  16. Din tot ceea ce am citit pana acum singurul avantaj ar fi acela de a castiga experienta in rest doar rele....nu mai sti ce sa crezi....oricum ramane de incercat. Nu credca sa intors vreunul in cosciug acasa. Doamne fereste!!!
  17. Am inteles colegu...dar tu cat timp ai stat la ei? pe mine ma intereseaza pentru experienta.....sa inteleg ca platesc prost? cat luai la ei?
  18. Buna colegii. Mai am si eu cateva acte de pregatit pentru dosarul la Hartl, mie frica sa nu fac actele degeaba sa le trimit si sa nu ma sune niciodata. Am vorbit astazi cu ei si mi sa spus sa le trimit un cv, bulertin si permis scanat. Leam trimis si mau sunat ca miau trimis lista cu actele.pentru angajare dar nu as vrea sa le fac degeaba. E sigura treaba cu ei? Stiu ca e greu la ei si am auzit si citit tot felul de pareri dar ca incepator nu vad alta solutie decat sa strangem din dinti si sa incercam. As avea cateva intrebari celor care cunosc firma si au lucrat la ei sau chiar lucreaza. Se merita ca incepator la ei? Fac angajari? Sau fac actele acelea degeaba ( card de sanatate,pasaport etc) platesc la timp sau se lucreaza cu bani de acasa? Va multumesc tuturor e bine cand ne putem ajuta in spirit de colegialitatea. Drumuri bune.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.