Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Ethernity

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Ethernity's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Tunelurile & Feryy & EuroTunelul sunt platite de partenerul nostru extern. Dvs le veti trece pe baza de rezervare si nu aveti treaba cu plata lor.
  2. Se garanteaza plata a 10.000km luna chiar daca se intampla ca intr-o luna sa nu se faca 10000. Daca faceti 12.000km primiti 12.000euro, dar daca faceti numai 9000km primiti ca si cum ati fi facut 10.000km.
  3. Plata de dispecerat se achita in avans, casei de expeditii, contractul se semneaza direct cu firma de afara, iar banii pe curse ti iei la 14 zile cu discount de 3% sau astepti 30 de zile si ii iei toti. Comentariile inutile nu-si au rostul. Cred ca e destul de clar totul.
  4. Cautam Ansamblu Complet, pentru comunitate. Ruta: in marea majoritate: France, UK, Belgium & Luxembourg. Cateodata se fac curse si in Spain, Poland, Italy Se asigura MINIM 10.000km lunar. Pret: 1 euro / km ALL-IN Alimentarile se pot face toate in Luxemburg! Pret mic la motorina PLATA: Plata se face la 30 de zile dupa facturare sau la 14 zile cu discount de 3% *** Conditia OBLIGATORIE pentru semnariea acestor contracte este ca serviciul de dispecerat si managementul flotei, impreuna cu colectarea documentelor de transport sa fie asigurat de catre compania noastra noastra. Tariful acestor servicii este de 250 euro / camion / luna si se plateste la inceputul fiecarei luni pentru luna in curs. PRIMA FACTURA A ACESTUI SERVICIU SE VA ACHITA IN AVANS. *** CONTACT: Tel: +40-745 357 999 FIX/FAX: +40-364 143 668 office@diagonal-spedition.com http://www.diagonal-spedition.com
  5. Buna ziua domnilor colegi, Vreau sa ii intreb pe colegii care lucreaza pe comunitate, daca imi poate spune si mie careva o firma serioasa pentru tractionisti. De curand, firma la care am lucrat s-a inchis, si m-am bagat si eu in banca pentru un cap tractor MAN TGX 2009, m-am bagat si am lucart la DSV Danemarca, dar au schimbat contractul si nu mai au km. Am plecat cu o gaura de 1800de euro si acum caut si eu un contract pe comunitate, si va intreb daca stie careva un loc unde oamenii sunt seriosi, se fac km si se plateste la timp (sa imi pot plati si eu leasingul). Ma intereseaza in special pt tractionisti, dar daca aveti ceva bun si pt ansamblu complet ma intereseaza si ala, fac eu rost de o remorca, doar sa iasa ceva bani. PS. Va rog casele de expeditii sa nu ma contacteze cu "oferte" de nerefuzat, daca nu imi spun si firma unde pot sa lucrez ca sa o pot verifica. Am luat deja 2 tepe pe Danemarca. DSV (care nu mai are km si acuma platesc si mai putin, si NTG - Aici nu mergeti colegilor pentru nimic in lume - cea mai neserioasa firma) Va multumesc mult.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.