Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

iulian83

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    valenii de munte,prahova

Vizitatori Recenți Profil

507 citiri profil

iulian83's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. salut colegii!!pe mine m-au sunat azi sa ma duc miercuri la angajare!!...deci s-au dat drumul la angajari la carrion!asta daca este cineva interesat.daca mai este cineva chemat miercuri,eventual din prahova,lasati mesaj aici si poate mergem impreuna.
  2. salutare!!!stie cineva ceva despre aceasta firma?
  3. splaiul independentei 319,cladirea OB209,sema parc,sector 6...
  4. au pus iar anunt de la carrion...angajeaza titular pentru lucru in echipaj,cu un ajutor recomandat de titular(cine are presupun)...anuntul este pus acum o ora.in acest caz daca este vreun titular care vrea sa mearga si nu are incepator,ii stau la dispozitie.eu am fost la bucuresti,am vorbit acolo,am toate actele pregatite,dar titularul meu a plecat intre timp la alta firma.asa cum am spus mai sus,m-au sunat acum o saptamana si mi-au spus ca sa stau linistit ca imi gasesc ei un titular.oricum,eu sunt deschis eventualelor discutii.sunt de parere ca mai bine plecam 2 la drum decat unul singur...drumuri bune si uscate!
  5. ceva nou despre angajari la carrion...ce sa mai aude?pe mine m-au sunat saptamana trecuta si mi-au spus ca dau drumul la angajari,sa stau linistit ca o sa ma sune in ce mai scurt timp...
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.