Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Dude

Members
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Dude

  1. Salut! Cum e Radule, ai ajuns, ti-ai facut o parere? Sper sa iti pastrezi optimismul scrie-ne si noua, bune sau rele sa te felicitam sau incurajam. Bafta
  2. Buna ziua Multumesc frumos colegi, parca incep sa ma mai linistesc putin. Cateva ore de conducere banui ca pot face la o scoala de soferi profesionisti, dar la examen se plateste tot la scoala respectiva pentru o ora sau trebuie sa inchiriez camionul de la o anumita firma?, eu nu am mers cu cutie fara sincroane decat in scoala si atunci nu avea decat 5 trepte, mai usor decat 18. Drumuri bune!
  3. Salut Nicule, stiu ca nu ai prea mult timp, dar te rog daca se poate, aici sau pe privat, sa imi detaliezi si mie etapele si eventual costurile (informativ, cu aproximare) echivalarii permisului de conducere pentru profesionisti. Dintr-o anumita sursa am auzit de o suma care m-a cam infricosat. Tu ai dat si road test sau advance road test (si aici sunt un pic cam in ceata, daca poti sa ma lamuresti). Oricine altcineva dispune de informatii si binevoieste sa le impartaseasca este binevenit. Va Multumesc Frumos.
  4. Salutare, Poate cineva sa ma lumineze putin, multumesc, nu inteleg cum e cu air brake endorsement, sunt aceleasi pentru toate provinciile sau fiecare provincie are alt manual, nu stiu pe care sa o aleg pentru Alberta (daca este o editie de Alberta), n-am ajuns inca dar is un pic cam nervos si as vrea sa ma apuc de invatat. Alte atestate imi mai trebuiesc pentru a lucra pe camion? Multumesc Frumos
  5. Multumesc Nicule, de aplicat am aplicat din martie la ei dar au fost ceva probleme si s-a reluat procesul la sf lui iunie, de asta te-am si intrebat cat a durat procesul la tine. As vrea sa tinem cumva legaura ca poate ajungem in vecinatate si ne mai si vedem. Eu trebuie sa plec pe 3 la treba si nu prea o sa mai fiu prezent, dar cand o sa am posibilitatea o sa citesc mesajele de la tine si bineinteles toti ceilalti. Bafta in continuare si abia astept sa ne vedem
  6. Ma bucur ca mai aflu ceva despre taramul de dincolo de Atlantic. Sincer Nicule credeam ca ai parasit forumul odata cu ce te-ai vazut "cu sacii in caruta". Daca poti te rog sa- mi spui si mie cat a durat pana ai ajuns acolo prin intermediul agentiei Timasato. Mersi mult si eu unul chiar mai astept relatari. Drumuri verzi.
  7. Multumesc Ken, deja la cateva lucruri probabil ca nu o sa ma mai consum asa tare. Bune informatii. Bafta
  8. Cam lucruri care se intampla acum am vrea sa aflam si noi, astia care nu am ajuns inca sau abia ajunsi, si care speram la o viata mai buna. De speriat e usor sa sperii lumea dar cateva sfaturi poate sa ne ofere cineva? Sau unde trebuie sa cautam si ce trebuie sa stim pentru a putea circula fara probleme pe teritoriul fiecarui stat, lucruri de care angajatorii nu sunt interesati sa le comunice. Legislatia sau toate normele rutiere, lucruri de care ne lovim si pe care nu le putem evita decat daca ne invata cineva. M-ar interesa in cazul in care vin cu familia, si sigur vin cu totul, cum imi pot gasi o chirie si cat de scump o sa fie si cat de deprimant, si cum o sa trecem peste clipele astea. Suntem soferi dar trebuie sa ne ajutam intre noi ca stapanu da doar cu biciu nu si cu miere.
  9. Salut, Sunt nou pe forum si tocmai m-am inscris si eu la Timasato pentru plasare in Canada si eventual obtinerea rezidentei Am rugamintea sa ne explice cineva cam pasii ce trebuiesc urmati pentru a avea minim de cheltuieli deoarece se stie ca nu plecam de bine, si la ce trebuie sa fim atenti si cum sa ne obtinem un loc de locuit sau daca te ajuta angajatorul in obtinerea vreunuia sau in obtinerea permisului. Sunt informatii pe care orice nou intrat le-ar aprecia si care ne ajuta sa mai scapam de nesiguranta noului. Va multumesc.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.