Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

A.S.U. PH

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de A.S.U. PH

  1. 8)am lucrat  2 sapt mi-a fost de ajuns ,in 4 zile am dormit 9ore,nu cred ca face cineva fata, ;ziua incepea la 23noaptea pina la2 trebuia sa termini de incarcat,plecai descarcai  luai retur[ambalaje],te descarcai,in maxim o ora primeai alta incarcare pe la 10 dimineata ,la ora 12-13 trebuia sa fi incarcat -plecat,descarcai[idem],la ora 23 alta incarcare,si ute asa 4 zile si am fost praf,am dormit printre descarcari o ora doua,asta este  STEP ONE,motorina la limita,toti merg cu 50km/ora cu un consum de maxim 29-31%,gol-plin,masini praf obosite,.nu-mi mai trebui intern ,afara la program si linistit .

  2. vreti  experienta dar nu pe bani putini, aveti de asteptat,atestate or fi bune in tara ,afara nuisi au rostul ,vreti experienta  fuga la Hartl ,dupa ce invatati mai luati si ceva banuti ca pentru inceput, eu am trecul pe la ei si nu mi-a stricat ,esti incepator si vrei si  bani, cunosc  baieti care au dat sa invete,asa ca fara nazuri, sau alt JOB.

  3. FERITIVA DE VLASEN TRANSPORT CEHIA-PRAGA , CE MAI MARI TEPARI ,ITI PROMIT MULTE LA INCEPUT,CIND PLECI IN CURSA TE PUNE SA DAI IN PROGRAM,INCARCAREA DESCARCAREA SE FACE NUMAI PE MAGNET,EU SI COLEGUL ERA SA O LUAM ,CIND AM VRUT SA PLECAM ,FERITIVA  ,PATRONUL ESTE  RUS[uCRANIAN]  AM UITAT SA SPUN CA NU AM LUAT NICI UN BAN,DRUMUL INTORS DIN BELGIA PE CHELTUIALA NOASTRA,noroc cu rezerva ,ca acolo ramineam. INCA FACE ANGAJARI/?

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.