Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

GoguTomoiaga

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de GoguTomoiaga

  1. Salutare, revin cu o mica dilema și anume, dacă parcurg majoritatea traseului prin pădure cu 10-20 km/h la câți kilometri/ore de funcționare ar trebui sa fie făcut schimbul? Și mai am o mica problema, cum am spus mai sus camionul are parte doar de drum forestier și aud o scârțâitura in partea din dreapta a cabinei, mai exact sub podeaua cabinei, poate fi ceva Bucșă sau are locuri unde trebuie gresate articulațiile cabinei? Va mulțumesc!
  2. Mulțumesc pentru răspunsuri și pentru atenția acordată, o seara frumoasa!
  3. Ok, dar acel triunghi ce înseamnă?
  4. Mulțumesc frumos, mai am nevoie de niște sfaturi in legătura cu un martor aprins in bord, este vorba de cel care este un triunghi cu un semn al exclamării in el, sta mereu aprins și face ca un semafor intermitent, am Atașat o poza pe acel site pentru a va fi mai ușor sa va dați seama despre ce e vorba. https://m.imgur.com/a/erltLwX
  5. Buna, câți litri de ulei intra într-un astfel de motor? Ce marca îmi recomandați? Menționez ca schimbul trecut a fost făcut la MHS TRUCKS AND BUS MAN, adică la reprezentata și au folosit ADDINOL, sa continui cu acel ulei sau îmi recomandați alta?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.