Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

dudut77

Members
  • Număr conținut

    218
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

dudut77 a câștigat ziua ultima dată pe Februarie 19 2016

dudut77 a avut cel mai apreciat conținut!

Despre dudut77

  • Dată Naștere 01/18/1977

Profile Information

  • Locatia:
    cluj

Contact Methods

  • Yahoo
    dudut77@ymail.com

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

dudut77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație Comunitate

  1. dudut77

    vand frigider waeco

    vand frigider marca waeco de 34 l,,nou,pret convenabil.astept pm cu nr vostru de tel.
  2. colegi sa nu cumva sa faceti greseala mea de a merge la munca la firma blomquist norvegia.iti fura din bani te pun sa treci peste program ,trebe sa incarci peste tonaj si nu platesc amenzile.daca comentezi te trezesti cu bagajele in strada fara sa-ti asigure nici un transport sau cazare,eu am figit dupa 3 zile de la ei.aveti grije si nu va lasati impresionati de salaru mare care vi se promite pt ca nu o sa ramaneti cu nimica la safarsit de luna.bafta si ocoliti firma. Dupa cate vad tu vorbesti aici despre blomquist bulk si jorgensen as. Acest topic este destinat Bring slovacia care nu are treaba cu firma la care ai lucrat tu 3 zile.
  3. vand frigider waeco de 34l folosit 3 luni in stare imbecabila(nou)tel 0745336448.sant din cluj.
  4. iti spun traseul pana in romania.germania lunga-austria drumul masinistilor-ungaria drumul ranitilor din italia si in romania depinde de unde esti.
  5. putin dintre noi citesc contractul de munca sau regulamentul interior al firmei la angajare.il semnam si la lucru.intrebarea mea este daca legile sant ca nici un sofer nu poate fii platit la km cum contractele de munca sant legale in cazul platilor in baza km efectuati in luna trecuta?eu ma lovesc de problema asta acum si am fost la tot felu de avocati dar numai bani vor.daca stie cineva dintre colegi pe un avocat specialist in conflicte de munca in zona clujului rog sa ma ajute.sa-mi lase un pm.mersi
  6. cum asa colegu?oare sa un mai avem loc unul de altu? .
  7. salut colegu.tu lucrezi la ei sau asa ai auzit?
  8. dudut77

    leptop de vinzare

    vand acer mic,stare foarte buna.are 2 ani,sau dau la schimb plus diferenta pe ceva mai mare.lasati un mesaj pm pentru cei interesati
  9. nu accepta sub nici o forma asa ceva.am lucrat la o firma in germania unde a murit un coleg din cauza asta.avea 38 de ani.sa isi pune in dormitor sefii sirocol pe gaz.si asa ne riscam destul viata.
  10. colegi nu stiu daca poate sa zica cineva ceva daca ai permis european.eu am stat in spania si nu am avut niciodata probleme cu permisu.si m-au oprit la greu.atestatu romanesc e valabil.si te sfatuiesc ca daca ai permisu dupa 2009 sa nu il faci CAP,spaniol.costa mult si iti trebe vreo 400 de ore de scoala.
  11. sant multe bolile sau afectiunile care apar la noi.trebe sa ne folosim timpu de odihna cit mai bine.macar o ora de miscare,nu mancaruri grele dupa 7 seara,pe cit se poate mancare calda,nu mai fumati,si reduceti berica.o igena personala stricta si in camion sa poti respira aer curat nu de sosete sau tricouri transpirate.chiar deca nu sti sa gatesti,un fileu de carne sau peste nu e asa greu sa-ti prajesti.linga o salata.....ce vrei mai mult de la viata.stresul oricum nu il putem evita dar reducind alti factori care ne imbolnavesc(alimentatia incorecta ,lipsa de miscare si mizeria din camion)cred ca stresul nu se simte asa tare.
  12. acuma colegi indiferent de podoabele care le purtam in urechi sau la git sau pe mana eu cred ca e importanta sa fim curati si ingrijit in asa fel incit cind duci cmr la birouri sa intram cu capu sus.si unom nu il poti caracteriza dupa loock-ul care il are.daca el se simnte bine asa.....important sa fie un coleg de baza.curat la tinuta si la suflet.bafta.hai sa incheiem ca de aici ies dupa subiecte off. ;)
  13. si eu sant din cluj am luat nr tau tinem legatura.oricum dupa sarbatori.ok?
  14. mersi fratelo.deci in concluzie sa elimini viciurile si sa te concetrezi asupra nevoilor tale personale...nu?drumuri bune si tie fra. \ \ \
  15. am sa vorbesc cu sefu si daca ma lasa am sa iau si eu un incepator cu mine dupa sarbatori.in aceliasi conditi care le-a zis colegu costy67.nu percep comision.sa aiba bani de cheltuiala.trebe sa vorbesc cu sefu prima.e baiat bun nu cred ca s-ar impotrivi.dupa sarbatori.DOAMNE AJUTA.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.