Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

manivela2012

Members
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de manivela2012

  1. baiatule tu chiar cred ca-ti iei o suma frumusica de le faci atata reclama. Cand 2 oameni iti spun ca esti beat , mai bei un pahar , dar cand iti spune si al treilea , te duci la culcare. Asa ca : lasa-ne...
  2. Daca sunt asa de seriosi .. de ce sunt contracte pe Bulgaria ? conationalii lor de la Caffrey, Nolan, Oleary, Carna etc fac contracte pe irlanda cu PPS(daca stiti ce inseamna) adica asigurare si tot ce decurge dintr-un contract legal de munca. Contractul de BG are 414 leva salariu (cca 250 euro) mai putin chiar decat cele din Romania .Oferta lor de pe Ejobs nu spune ca se fac contracte in BG , nici macar in discutiile scrise pe mailuri , purtate ulterior cu soferii nu se face acesta mentiune.Oamenii stiind ca celelalte firme irlandeze sunt foarte corecte, au avut aceeasi parere.Si au luat teapa. Luati apararea pt lucruri pe care nu le-ati vazut concret. spalatul hainlor si dusurile nu se platesc la nici o firma din Europa .O problema mare pt soferi este nerespectarea programului : concret : pleci din garaj si pana la ferryboat Dublin faci cca 3 ore, perioada de traversare (3.45 ore) iti cere sa tii tahograful pe pauza nu pe ferry, dupa care iti cere sa faci in continuare program normal de 9 ore. Cum justifici la vosa ? Manevrele din curte de la incarcare si descarcare trebuie sa folosesti magnetu ....E corect ? In discutiile premergatoare angajarii in irlanda ti se spune ca faci curse de Europa nici decum ca incarci remorci din Irlanda pt a fi duse in Europa de lituanieni , care bineinteles ca au contract pe Irlanda . Nu vorbiti doar din cele aflate de la patroni. Mergeti la fata locului sa vedeti conditiile de munca , vorbiti cu romanii care lucreaza acolo (daca o mai fi vreo unu) oamenii vin pt un loc de munca, stau doar 1-2 saptamani pt ca nu au probabil bani de intors, sau nu au cu ce sa plece spre Romania.Autobuzul care ii aduce in Irlanda are curse doar sambata, asa ca omul trebuie sa stea pana sambata urmatoare pt alt autobuz. Suntem si noi cetateni europeni si vrem sa fim tratati ca si polonezii, ungurii , lituanieni.etc. Sper ca nu am deranjat moderatorii , dar e bine ca si alti colegi sa stie ce-i asteapta cand vor accepta un loc de munca la acesta firma.
  3. Ai mare dreptate , sunt unul dintre cei care au fost mintiti de domnul Paulius , cel care a postat anuntul pe Ejobs, de fapt el poarta discutiile cu soferii , pana ii aduce acolo, dupa care acolo nu mai are nici un cuvant de zis. Au fost mai multi pe acolo , dar teapa... Concret: 1. Contract pe Bulgaria in leva ( cca 270euro), (nu ai garantia ca e inregistrat la ITM ) 2. Se platesc doar zilele in care roata se invarte( pauza -NU) 3. Transport catre sau dinspre casa , nu se plateste . 4. Vor sa stai cca 5-6 luni . 5. Ti se cere sa folosesti maimuta 6. Masinile nu au frigider, si au volan pe dreapta (cele pt romani, cele pt lituanieni au volan pe stanga) 7. Curse in general de Irlanda si UK (incarci din 2-3 locuri remorca o aduci in garaj , de aici o ia un lituanian si pleaca pe continent ) 8. Cu putin noroc prinzi o cursa de Bulgaria o data la 2-3 luni ( au un office la Varna ), cand trebuie adusa cate o masina la inmatriculare pe BG. 9. Orice stricaciune , la masina (oglinda, rupta, aripa agatata, scara lovita -se plateste de sofer) 10. Daca vrei sa-ti speli hainele la masina de spalat a firmei , platesti 6 euro, pt dus la firma platesti 3 euro. Atentie se da test de conducere cu patronul ( care habar n-are de game sau jumatati la viteze) si daca nu-i place cum mergi , evident ca pleci acasa si drumul nu e deloc ieftin. Cred ca am spus destul pt a va da seama despre ce e vorba, mai sunt inca multe altele dar pt azi ajunge. Nu se compara cu nici o alta firma din Irlanda Eu am mai lucrat la irlandezi dar asa ceva nu am intalnit nicaieri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.