Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

adryanb27

Members
  • Număr conținut

    69
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre adryanb27

  • Dată Naștere 02/27/1986

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Arad

Contact Methods

  • Yahoo
    adryanb27

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

adryanb27's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. adryanb27

    cpi vs cpc

    am gresit linku CLIK CLIK
  2. adryanb27

    cpi vs cpc

    am revenit. daca au zis ca cpi le/am dat si cpi. sambata. sa rezolvat http://imgur.com/a/NU4vJ 19 din 20 nu e rau... rau e ca, cu 3 zile inainte de atestat, mai exact miercuri, m-a picat la E/u traseu/oras. cica am calcat benzile si nu m-am incadrat cum trebuia. bine ca am stiut sa merg din sicilia pana in manchester. si la ala ce o ramas blocat in sens giratoriu i-a dat admis. asta e Romania. promovam prostia, si pe cel capabil il ..... de aia ne merge asa de bine. merita un premiu examinatoru, e primu care reuseste sa ma pice, si cred ca am dat vreo 10-15 examene daca calculez fostu carnet si atestat, si actualu. bravo lui, mare om! asa e cand nu depinzi de tine, si depinzi de ce vrea un ratat de spagar. cu ce inima mai poti mere la examen?, stiind ca mai bine nu ai cum sa conduci, eventual doar mai rau. o sa schimbam noi si legea asta cu greseala in A, motocicleta, si sa pierzi atestatu de profesionist pe C sau D. sau cel putin o sa incerc... greu in tara pupatorilor de oase. sa ne vedem cu bine
  3. adryanb27

    cpi vs cpc

    in echipaj nu se face pauza la schimbarea soferilor de 45 minute, exista si o directiva in acest sens, prin care se spune ca acea disponibilitate in care se gaseste soferul 2, nu se incadreaza la conducere sau alte activitati. deci poate fi considerata ca repaus/pauza. aici intra in conflict cu cealalta lege, fiecare sofer dupa 4,5h conducere trebuie sa faca o pauza regulamentatara de 45 minute, daca nu intra intr/o perioada de odihna (ceva de genu) dar conducerea solo e una, conducerea in echipaj e alta!. cum si la mine art 2 (obtinerea cpi) si art 3 (obtinerea cpc) e total diferita, si tre urmate procedurile respective. nu imi prind bine examenele, ca la noi daca nu dai ceva, examinatoru iti fufu o frana si te/o picat. si cel ce decarteaza, poa sa blocheze si intersectia ca tot admis ii da. si e greu studiu de caz, sincer, nu ca nu stiu ce sa fac intr/o anumita situatie, sau pogramu, dar e greu cu aceea exprimare literara sau cum vrei sa o numesti. m/a sunat cineva, a zis ca prima gresala e la emiterea permisului, ca trebuiau sa imi dea permisul cu datele de obtinere a gradelor anterioare. sa merg la regimu permise, ca si el a trecut prin asa ceva, si i s/au dat datele obtinerii categoriilor din vechiul permis. noroc.
  4. adryanb27

    cpi vs cpc

    si domnul cristian. va rog inca odata sa ma iertati pentru aciditatea cuvintelor. pe forumul avocat.ro ati spus niste cuvinte `colegul meu` care denota ca reactia dumneavoastra de aici a fost doar rezultatul discutiilor aprinse. respecte.
  5. adryanb27

    cpi vs cpc

    habar nu aveti prin cate am trecut, sa spun tot, nu stiu daca ne/ar ajunge 2 lazi de bere. domnu cristi, legea e una. sunt prea multe de discutat ,cate nedreptati sunt... pe care le/am acceptat. -legea e lege! dar si cand am dreptate, am! = legea! acuma ca ei dau un cpi unuia cu cpc... (oricine are dreptul si/sau raspunderea sa dea altcuiva un pumn in nas) ramane celalalt ce o sa faca. daca va accepta, sau isi va cauta dreptate, e dreptul fiecaruia. apropo, sunt inscris pentru cpi de 2 saptamani, am atestatu curand. am sa ma retrag sa invat porcariile alea ce tre sa le scrii. nu mai am timp sa demonstrez cuiva unde e dreptatea. am sa joc cum mi se canta nu am ce face, dar dupa aia o sa ne judecam. alm, si cum mi/am luat in 2007 AB din prima, in 2008 CE din prima, in 2012 atestatul CPC din prima, in 2017 B25p C23p E11p nu am de gand sa pic vreodat un examen. iar cum am fost sofer 5 ani pe cartea de munca din care un an pe 40t din sicilia pana in danemarca cred ca mai sunt in stare inca 4 cel putin. ma intelegi alm? sa leg o chinga cred ca mai stiu, si ca nu se face pauza de 45` in echipaj. dar probabil domnu alm stie exact cat unghi care e il are chinga cu sasiu la o arimare prin frecare. pacat ca nu stie cum se deschide clichetu. mi/a recomandat cineva, sa joc cum mi se canta, dupa sa merg la baroul avocatilor si sa caut un avocat specializat in transporturi. faci procent cu el, dati in judecata pe cine tre, politia romana, ca nu ti/a trecut pe permis redobandirea datelor initiale, centrul de atestate pentru ca da atestat cpi unei persoane cu cpc, si arr statu roman, pentru softul care e gresit facut, si ingradeste dreptul meu de a/mi da examenul corespunzator in litera legi. mergeti la cedo, direct drepturile omului si tocati statu de niste bani. niste zeci de mii de euro poate chiar sute va strica? drumuri line /domnilor, pe niste sosele pline din ce in ce mai mult de ciobani.
  6. adryanb27

    cpi vs cpc

    domnu cristian, eu respect parerea oricui. parerea. dar dupa ce cineva studiaza art2 (obtinerea certificatului inital) conditiile/ regulile/ exceptiile... si studiaza art3 (obtinerea certificatului periodic) -//- + foaia de la arr prin care mi se certifica ca sunt detinatorul unu cpc (care a expirat expirat) + atestatul din portofelul meu: >>>iar dumneavoastra ma incadrati la art 2... nu va suparati, dar sunteti batut in cap. fara nici o suparare. sa nu uitam ca dumneavoastra sunteti cel care v/ati spus parerea ca a trebuit sa fac o scoala pt a/mi relua permisul, si v/am demonstrat ca aberati, nefiind nevoie de scolarizare! sa nu uitam, ca, dumneavoastra prin parerea dumeavoastra imi anulati un atestat ca... asa e parere dumneavoastra... ma luati cu `a zis si ala ca a facut cpi` si eu va mai spun, ca in ziua de azi, sunt posesori de permis anulat care fac scoala de soferi, pentru ca asa aud ei parere lu unu si a lu altu ca dumneavoastra. daca cineva face soala de soferi in vederea luarii unui nou permis, e treaba lui banii lui problema lui. la fel si cu acest certificat profesional.
  7. adryanb27

    cpi vs cpc

    Ms. Si scuze deranjul si intepaturi. Alineatul 2 e despre conditiile obtinerii certificatului INITIAL. Initial initial initial initial.... initial. De 300 ori initial. Iar tu imi anulezi un atestat, la fel ca scoala de atestate. Pe baza a... ca nu corespund seriile sau mai stiu e ce concluzii babesti ca un atestat merge mana in mana cu un permis altfel nu mai exita acel atestat, nul. Domnul meu daca nu corespunde ceva pe atestat, domiciliu litera, nume... etc serii cu realitatea, in cazul unor schimbari, ai obligatia sa mergi la arr sa iti modifice datele (orice litera numar, taxa eliberare atestat) ei ar dori lunar sa o faci. Daca nu o faci politia sau organele pot sa iti retina acel atestat in vederea preschimbarii. Practic vei merge tu si vei plati ducand si act doveditor... copie buletin in caz de domiciliu nume etc si permis in caz de serii etc. Nimeni nu iti poate anula un atestat, doar in cazu in care se doveste ca a fost obtinut in conditii ilegale, documente false etc. Concluziile de la coltu strazii, cum ca un atestat e nul, fiindca nu mai are perechea, permisul din care s/a tras... sunt pe langa legea in vigoare. Eu totusi imi cer scuze inca odata pentru comentariile acide. Si multumesc pentru conversatie. Daca rezolv ceva, din respect pentru timpul pierdut de dvs am sa revin. Drumuri bune.
  8. adryanb27

    cpi vs cpc

    Domnule... unde doamne tot vedeti ca tre sa am permis din 2009? Art 2 spune despre conditiile calificarii initiale. Si art 3 spune despre calificare periodica. Ce tot aveti cu anii? Arr mi/a confirmat ca azi ca am acel atestat... dar e expirat. Si ce sa mai imi dea daca am actul in mana? Am facut si o cerere... mai vb.
  9. adryanb27

    cpi vs cpc

    Am fost. Acolo unde zici. Concluzia: sa dau arr si statul in judecata la cedo. Mi se ingradeste un drept, sa iau un avocat specializat in transporturi si sa cer daune si am sa castig. Ps am fost si la arr. Ei ma trimit la scoli de atestate, si ei inapoi la arr. Am sa revin cu ce am rezolvat, ideea e ca nu mai imi arde sa fac drumuri tre sa invat studiile. Dar probabil ca voi fi si eu unu din sutele in situatia asta obligati sa dea cpi cu cpc in buzunar. Insa probabil ca voi fi primu care o sa ia 100000euroi de pe aceasta ingradire care mi se face. Scoala care are sa dea unui cpcist un atestat cpi, sau arrul care permite asta. Nu va ramane asa, daca nu ne trezim odata din bataile astea de joc in tara asta full de incompetenti.
  10. adryanb27

    cpi vs cpc

    http://m.avocatnet.ro/forum/discutie_579895/atestat-cpi-sau-cpc.html*3
  11. adryanb27

    cpi vs cpc

    Si apropo. Am fost azi la Arr, atestatul exista. Expirat. Sa merg mai departe si sa imi fac cursurile adecvate acestuia. Art 3 posesor de cpc continu. Problema e iar la scoli care fac abuz... cand o fie chemati in judecata, pentru ghita posesor de cpc si dupa aia ghita posesor de cpi... sa ii vad pe unde scot ei camasa si incadrarea ce mi se face. A... nu am facut nici o scoala de soferi, cum sustii pentru carnetu nou. Doar unii ce nu cunosc legea o fac. Si stiu cazuri. Noapte buna
  12. adryanb27

    cpi vs cpc

    Ce sa mai adaugi cuiva care iti spune ca daca atestatul este emis in baza unor documente false... atestatul se anuleaza. Asta fiind eu. Si anulat tre. No sanatate si pace voua.
  13. adryanb27

    cpi vs cpc

    cand mi/a trecut un an de la pronuntarea sentintei (din iunie 2015), m/am prezentat la politia rutiera in vederea situatiei permisului meu, cam la sfarsitul lui 2016. acolo, permisul meu figura ca retinut. a trebuit sa ma intorc la judecatorie, sa cer legalizare acelei hotarari si sa o duc la ei. institutiile nu comunica intre ele. am depus o cerere de solutionare a permisului si acea hotarare, ji in baza acestora am primit o solutionare (act, foaie) in care scrie: catre, domnul adrian, va facem cunoscut ca in baza sentintei penale x, conform prevederilor oug y, v/a fost anulat dreptul de a conduce autovehicole incepand cu data z. in caz ca sunteti depistat ...conform art 335 alin 2 fapta constituie infractiune in reginul circulatiei. (act ce mie mi l/a trebuit + hot jud, la dosarul de examinare permis) *deci sa imi dea si arr, o asemenea solutie. in care sa precizeze legea/articolul si motivele anularii situatiei certificatului meu profesional.
  14. adryanb27

    cpi vs cpc

    as vrea sa vad si eu legea in care atestatul x se retrage/anuleaza pentru ca nu corespund seriile. sau ceva ca ele ar merge mana in mana altfel devin nule/invalide. aici nu prea merge ce crede baba Nuta, si ce ia ea in considerare, conteaza ce spune legea, motive/cazuri de anulare a atestatului, si/sau de obtinere ale acestuia. sa inteleg ca daca tu, te muti in germania, si acolo iti mai adaugi o categorie la permis, (sau poate il schimbi cu unul german), iti pierzi atestatul? (sau nus ce exemplu sa iti dau de schimbare al permisului/seriilor) de ce? deci daca nu e nici o baza legala de anulare, el are valoare. sa facem un exercitiu de imaginatie. sa zicem ca imi expira atestatul in 2018. sau imi luam carnetul mai repede. eu nu mai puteam sa folosesc atestatul ca ce? ca nu corespund seriile? nicaieri nu spune ca atestatul x merge pana la moarte cu permisul 1234. `` Ție ți-a fost anulat permisul A BE CE cu seria 1234, iar din acel moment atestatul a devenit nul/invalid `` daca imi poti tu da legea asta, jos palaria. repet: nu am facut nici o scoala. cum nu am sa fac nici cand am sa dau A mai departe sa imi reiau categoriile avute anterior. maine daca imi fac dosaru, merg si imi dau examenul, sau poimaine cand vreau eu. asa spune legea, ca ce crede/interpreteaza baba nuta e prea putin important. da, e un nou permis! nu vreau eu sa imi recunoasca un document ce nu mai exista, adica sa mi se ia in considerare un alt permis. vreau sa recunoasca ca am acest CPC, sau sa imi spuna in baza carei legi/articol/etc se anuleaza. si daca nu exista, sa ma lase sa imi prelungesc acest atestat care a expirat, in conditiile care le impune legea al acestui atestat. eu te inteleg si pe tine, ca zici ca am permis nou, alte serii. mai adug si eu conditia ca sa fie permisul inainte de 2009. dar astea nu sunt conditii la expirarea unui atestat CPC. iar odata neanulat, am dreptul sa il folosesc, nu crezi? daca mai era valabil, trebuia sa merg la ei si sa mi/l preschimbe, cum ca a intervenit o schimbare a datelor permisului. categoriile sunt... data obtinerii cateriei si seriile nu. sa mi/l anuleze, dar in baza carei legi, nu ca asa vrea tanti mitza.
  15. adryanb27

    cpi vs cpc

    am sa incerc sa raspund: Cristian_ nu am gresit cu nimic. ABCE anulat in 2015. in febr 2017 am luat B, martie 2017 C, aprilie E. atat imi permit sa fac acum. A la toamna. nu se face scoala din nou. dar ai multa zoala cu legea si incompetenta din institutii. legal ai dreptul sa iti reiei gradele prin examene sala+traseu avut anterior. aici te lovesti de scolile de soferi care nu perea le convine sa iti de tie 1 ora sa dai examenul masina. sau pur si simplu nu stiu. + de politistii de la examinari nici nu mai vorbesc, si iti spun ei sa mergi sa vezi legea... si ai multa munca sa le demonsrezi ca is habarnisti. Exact, nu am recapatat nimic, si eu tot incercam sa le explic ca nu e nici o redobandire asta! aici ai dreptate, dar nu asta conteaza. Acel CPC, nu exita nici o baza legala sa ti/l anuleze cineva! are seria permisului si are seria lui, si data obtinerii categoriilor. ce legatura are asta? revin la articolul 2, unde se explica modalitatea de obtinere a certificatului de pregatire profesional initial, numit CPI, si exceptiile sale. iar in articolul 3, modalitate de obtinere a certificatului profesional continu, CPC! care la mine si/a pierdut in urma cu o luna valabilitatea, a expirat. repet: Nimeni nu poate sa anuleze acel act, doar arr! http://dan-caragea.ro/wp-content/uploads/2015/12/Normele-privind-pregătirea-și-atestarea-profesională-a-anumitor-categorii-de-conducători-auto-Anexa-2-la-OMT-1214.pdf (ps. in urma hot judecatoresti, conducere autoturism neinmatriculat, mi s/a anulat permisul. fara interziceri sau alte chestii) Spuneti voi cum se anuleaza un atestat CPC, si cum se obtine unul nou in urma celuilalt? Cico_ art 10, 1-2 de care pomenesti, spune ca tre sa faci cursuri si sa sustii un examen. ok!. dar aici vorbim de ce fac eu cu atestatul din portofel? ii dau foc? maine merg la ARR, si am sa revin cu intamplarea. multumesc de conversatie si raspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.