Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

ALEXANDRU MIHAELA

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ALEXANDRU MIHAELA

  1. Intr-adevar se pare ca l-au arestat... http://www.adevarul.ro/locale/ramnicu-valcea/valcea-ramnicu_valcea-escroc-valceni_inselati-locul_munca_strainatate-jobui_strainitate-firma_fantoma_plasare_locuri_de_munca_0_761323937.html http://www.eurovalcea.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=6279:rosculete-gheorghe-patronul-firmei-sc-williams-logistic-srl-a-fost-arestat&catid=72:anchete&Itemid=80
  2. Buna ziua, Au fost mai multe reclamatii pentru aceasta firma. S-a facut dosar penal si s-a trimis la parchet. Acum se fac cercetarile. Sper sa nu dureze foarte mult sa mai fie inselate si alte persoane. Multumesc! P.S. Persoanele care sunt in aceeasi situatie cu mine sa depuna plangere la politie. Cu cat mai multe plangeri cu atat dosarul se va solutiona mai repede si "domnul" Rosculete va fi oprit din fraude. Multumesc!
  3. Sau puteti depune reclamatia personal la sectia de politie de care apartineti. Multumesc!
  4. Buna ziua, Si noi am fost pacaliti de aceasta firma. Am trimis deja reclamatie la politie si la OPC(reclamatii.valcea@opc.ro). Rog persoanele care au fost inselate sa depuna si ele reclamatie la politie pe adresa de email cabinet@vl.politiaromana.ro sau la numarul de fax 0250/738363. Haideti sa fim uniti si sa nu permitem acestei firme sa mai insele si alte persoane. Va multumesc!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.