Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

TruckMania

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre TruckMania

  • Dată Naștere 01/08/1987

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.truckmania.ro
  • Yahoo
    m00ve

Profile Information

  • Locatia:
    Romania

TruckMania's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație Comunitate

  1. Corect este “Somnul raţiunii naşte monştri” . Vrei sa pari inteligent dar nu tine.
  2. Dl stres (probabil EDY) daca esti baiat serios de ce nu iti dai adevarat identitate. Ce motiv ai sa te ascunzi? Acesta este un Forum , dragul meu, nu este parcarea de la Montoro, aici lumea stie ce este UK CH si toate celelalte. Daca ti se pare ca am spus ceva gresit de Torello te rog sa ma contrazici. Cu totii stim ca ai fost un sofer extraordinar de bun la viata ta. Am auzit cu totii povestile despre tine cand mergeai neintrerupt de la Hamburg la Salerno. De aceea ai ajuns mare acum. Felicitari pentru asta, nu sunt invidios si nici nu iti vreau locul. Din partea mea sa vina toata lumea la aceasta firma . Sa muncim cu totii dar SA FI(M) OAMENI nu sa ne batem joc unii de altii asa cum faci TU! Ca sa pasim in viitor trebuie sa privim in trecut! Poza lui madagascar spune totul.
  3. Am ramas si eu fara curent de cateva ori si am incercat cu cablul ABS . In cele mai multe cazuri nu a functionat deoarece bateriile erau vechi si descarcate. Cum spunea si mariusdafxf "Contactul la camionul care primeste curent trebuie sa fie pus". Nu am sa ma trezesc niciodata in cele 9/11 ore de pauza sa pornesc motorul. Daca nu am pe nimeni in apropiere si se mai intampla sa fie si iarna formez 112 si chem pompierii. (Chestie verificata si solutionata foarte civilizat in Italia) Ce ziceti de un sistem de incarcare solar? Suna bine ,nu?
  4. Numarul de telefon la care poate fi gasit domnu Eduard. Director General Torello Trasporti Romania Are si un nr de Ro dar nu raspunde ca doar este director . Incercati acest nr - Eduard : 0039 346 11 000 04 Sfatul meu este sa il sunati direct pe Carlo Basile : 0039 346 11 000 17 Nu lasati grada jos si veti lua 1800. Se poarta mai nou ca atunci cand vine un sofer nou sa lucreze o luna in echipaj si sa primeasca 20 de Eur pe zi. Asta doar ca sa isi mai bata putin joc de oameni. Idee de director... cred. Daca doriti sa il cunoasteti pe Don' Director inainte sa dati ochii cu el am sa postez cateva poze.
  5. Ce ai zice daca impreuna cu sotia ai lua suma de 150 EUR pe zi ?? Asa ceva este posibil la o firma din Danemarca. Si nu la torello. Romani, Nu va mai injositi pentru bani ca de aceea suntem unde suntem!
  6. Torello Trasporti. Lucrez la ei de aproximativ 3 luni. In concluzie am o părere bună despre aceasta firmă. Camioane noi, majoritatea Volvo, în număr de peste 200, remorci 90% Frigo. Se cere experiență pe comunitate. Nu se cere limba Italiana dar va fi foarte bine dacă o știți. Vă ajută foarte mult în desfășurarea activității . Plata este de 60 EUR la zi. Pentru șoferii vechi se plătește pana la 80 EUR. Nu se plătesc zilele state la parcarea aflată în MONTORO INFERIORE. Se aud zvonuri prin firma cum ca se încearcă cu 40 EUR pe zi. Personal nu am întâlnit acești noi angajați. Si nu știu dacă i-ar conveni cuiva să muncească pe 40 EUR. Când sunați nu va lăsați mai jos de 60 EUR/ZI !!! Se lucreaza minim 3 luni cu o luna pauza. NU ÎMI PLAC URMĂTOARELE LUCRURI: Exista o persoana Romana pe nume EDY care ,doar ce s-a dat jos de la volan si doreste sa isi arate talentul intr-ale dispeceratului. Disperatul de el vrea sa revolutioneze arta transportului. Este singura persoana care atunci cand va sună vă cere să dati peste program. Iar dacă se întâmplă să fiți amendat nu o să mai recunoasca in veci. Acest smecher de Romania va strica toata firma. Prevăd un viitor greu pentru firma Torello. Personal NU mă văd foarte mult la această firma din cauza acestui talent nedescoperit. Cu Italienii te înțelegi foarte bine atât timp cât iți faci treaba. Banii sunt dați la timp. Pe la garaj se ajunge cam 2 zile pe luna. Asta dacă nu ai probleme cu Romanul. Angajările se fac PE BUNE in Slovacia. Dacă doriți numar de telefon aștept mesaj pe PM
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.