Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

florin AB

Members
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre florin AB

  • Dată Naștere 07/12/1986

Profile Information

  • Locatia:
    alba......

Contact Methods

  • Yahoo
    florin

florin AB's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. daca ar fi soferi uniti s-ar putea face multe, dar fiecare cu mandria lui. deci parerea mea: nu va mai obositi sa comentati, demonstrati ca sunteti oameni(barbati nu fatalai). fapte nu vorbe. scz de expresie dar disper cand vad lumea ca vorbeste si cand ii de facut ceva toti au alte treburi si se dau in laturi. nu am nimic cu nimeni sa nu credeti ca fac aluzi.
  2. nu ma tine nimeni, sunt pe buzunarul meu demult. , dar cu bani astia nu-mi doresc munca de sofer pe comunitate. mai bine dau 1000-2000 de euro garantie la o firma serioasa si iau la o cursa bani care ii da hatltrans la o luna. (nu vreau sa ma laud dar bani care ii ofera astia e bataie de joc)
  3. colegule daca tot nu te intereseaza salariul, numai sa faci exp. de ce nu incerci la alte firme care fac curse regulate? si la o saptamana, doua tot mai treci pe acasa. si eu sunt incepator fara exp dar decat sa fac favoruri firmelor care cauta sa isi bata joc in cel mai josnic hal de bietii angajati, mai bine stau si astept pana cand gasesc o munca cu un salariu cat de cat( macar 1000) .
  4. colegiilor cu experienta ma adresez: suntem multi incepatori fara experienta, ne-am dori si noi sa gustam din tainele adevaratei soferi. ajutati-ne si pe noi incepatori. ganditi-va cu un timp in urma cand ati fost k noi cum v-ati simtit cand v-a ajutat cineva? vrem si noi un loc la volan dar patroni din ziua d azi nu vor soferi fara exp. de parca ei s-au nascut direct cu masinile in curte si patroni, si ei au plecat de jos asa suntem si noi. deci: puneti o vb buna si ptr noi si unde se poate sa ne ajutati chiar voi.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.