Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

lupulica

Members
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

lupulica's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Deci colegii care mai vreti sa veniti la Essers, au marit bani incepand de la 01.07.2014 . 40 euro / zi afara si 111 lei / zi in tara plus salariu plus bonusuri. Recomand aceasta firma , mai ales ca primim intodeuana banii la timp si legal. Eu pe unde am lucrat trebuia sa umblu ca si tiganu dupa banii mei Cei interesati puteti sa sunati la 0359803115 sau pe dna Silvia la 0735050710. Drumuri bune va doresc.
  2. Colegu chiar nu te obliga nimeni sa vii sa te angajezi la firma asta daca nu-ti convin conditiile, cat despre faptul ca atunci "cand matale aveai tir eu mergeam cu savarina" sa stii ca nu sunt eu vinovat ca m-am nascut mai tarziu , lu'matale poate i-a dat raposatul Ceausescu casa pe cand mie fiind mai tanar a trebuit sa imi fac rate pt a o avea. Psiholog da exista oriunde , dar aici nu discutam despre psihologicul obligatoriu pe care il fac toti soferi, firma are angajata o doamna psiholog care te testeaza din alte puncte de vedere. Cat despre faptul ca matale castigi 1000 de euro si dormi acasa, foarte bine bravo tie.
  3. La H.Essers ti se deconteaza transportul, atestatele si vizitele medicale le faci la Oradea gratis pentru ca au ei contract cu o Policlinica de medicina muncii.
  4. Draga domnule Magmnum480, doresc in primul rand sa iti comunic ca ai inteles total pe dos modalitate de plata. In al doilea rand ar trebui sa pui mana pe o carte de gramatica si dupa aceea sa scrii pe forumuri. Dragi colegi eu lucrez de ceva vreme la firma aceasta si pot sa va spun urmatoarele: 1. salariu de incadrare este 1050 lei (778 lei in mana) 2. se platesc orele suplimentare 3. 35 euro / zi in afara tarii 89 lei / zi in tara 4. plata este la timp de fiecare data, si unde mai pui faptul ca este totul legal primesti fluturas inclusiv pt diurna. (eu sincer pe unde am lucrat cam pe nicaieri nu au fost legali si la timp cu plata ceea ce este foarte important pentru cei care avem rate) 5. testele care se dau, se dau pentru a selecta soferi de calitate si pentru ca ei lucreaza pentru clienti foarte mari care le cer anumite standarde. 6. masinile sunt noi, cele mai vechi au maxim 4 ani. (deci nu conduci o bomba cu ceas) 7. dupa ce treci de interviu si esti acceptat vii la Oradea si stai aici 2 saptamani la specializare cu cazare si mic dejun inclus, si in plus ti se face contract de cum ai ajuns adica practic stai si inveti niste lucruri si mai esti si platit. 8. si daca iti vezi de treaba ta o duci destul de bine.
  5. Toate masinile sunt automate, inclusiv cea cu care se da proba.
  6. da colegu lucrez la ei, si sunt multumit imi vad de treaba mea, respect regulile si totul e ok
  7. Colegi, in primul rand va rog sa nu mai vorbiti daca nu stiti sau cei care a-ti lucrat la ei descrie-ti lucrurile corect. Deci lucrurile stau asa: regulile sunt reguli, cine nu le respecta este penalizat, daca iti vezi de treaba ta nu te deranjeaza nimeni, sunt aici soferi de 15 ani nu cred ca ar sta daca nu le-ar fi bine. Bani intra la timp, nu iti taie nimeni nimic ai 35 euro la zi exact atata primesti. Comunicarea se face scris pe tranzics deoarece este bine sa fie totul scris , daca a fost vreo problema poti demonstra ca ai scris dispecerului. Si exact cum a zis si un coleg mai sus daca ti- s-a stricat tranzicsul si nu ti-a inregistrat orele scoti un bon tahograf mergi cu le la doamna de la resurse umane si se rezolva
  8. pentru toti cei interesati: Cei care trect proba cand ajung in Oradea dati un test psihologic cine il trece este angajat cine nu, nu
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.