Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

eugenox78

Members
 • Posts

  22
 • Joined

 • Last visited

About eugenox78

 • Birthday 06/20/1978

Profile Information

 • Location:
  Galați

Contact Methods

 • Yahoo
  eugenox78

eugenox78's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. " a considerat ca e mai bine pentru el". Orice om are dreptul sa decida ce e mai bine pentru el si ai lui, dar nimeni nu are dreptul sa incaseze bani ptr un serviciu, in baza unui contract si dupa sa nu mai dea nici un semn de viata, sa inchida cand il prinz pe Skype si sa nu raspunda la niciun mesaj. Cu aceasta ocazie tin sa multumesc celorcare au facut posibil sa pierd 1150E. Asta e viata, mergem mai departe. Succes domnilor.
 2. Robert, Timasato nu se mai ocupa de recrutari ( cel puțin momentan ). Nu am mai luat legatura cu ei de peste o luna. Baieții care sunt in Canada pot sa iți spuna mai multe.
 3. Inca astept LMO, ca s-a schimbat schimbarea. Nu intru la Day@Ross ci ar trebui sa intru sa trag la Clarke in Halifax asa ca astept LMO din Nova Scotia sau cum e procedura ca nu stiu. Succes si toate cele bune. Ungureanu Eugen-alin pe facebook. Daca ajung tre sa ne intalnim.
 4. Sper sa iți dea un raspuns pozitiv și sa incepi sa iți faci dosarul. Succes.
 5. Bai crideny2, da de ce nu intrebi tu direct la Timasato ?( un e-mail și e cel mai simplu). Nu de alta dar nu știu cați din cei care posteaza sunt mari experți in harțogaraia și practicile ambasadei. Fara suparare dar mie mi se pare cel mai corect așa, și cred ca sunt și cei mai in masura sa iți explice.
 6. Pai eu ce spun ? La ce noroc am.....
 7. Am avantaj ca am dat IELTS și nu mai stau dupa el.
 8. Pai e bineeee. La primavara . Glumesc, dar asta e, nu ai ce face, trebuie sa dansezi dupa ritmul lor. Vorba ta : sa te vezi acolo ca dupa știm ce avem de facut.
 9. Nu e vorba de frica, dar parca era mai lejer sa fi ajuns in vara, toamna decat in iarna. acum depinde și cat mai dureaza dupa LMO.
 10. Inca nu a ieșit, aștept. Am 2 luni decand tot aștept. Asta e.
 11. Claudiule, cum mai stai cu dosarul ?
 12. Știu ca sunt liber sa cred ce vreau(glumesc). Situații de genu asta am avut și eu și cred ca și alții. Cat despre un șpriț ORICAND,ORICUM,ORICAT. Succes cu actele.
 13. Inca ceva, nu vreau sa fiu considerat 'avocatul diavolului'. Postez doar punctul meu de vedere și opiniile mele personale.
 14. LMO inca nu avenit. Parerea mea sincera și personala e ca exagerezi cu privire la engleza. Limba materna e una și limba straina e alta. Fara suparare am mai intalnit persoane care 'se expirau vorbind in romana' și nu erau atat de buni cat credau. Iți doresc sa iei 9 la IELTS. Cat despre acte am o fobie fața de birocrație. De o fi sa iau țeapa asta e ' bucuroși le-om duce toate de e pace de-i razboi'.
 15. Claudiu și eu am depus in august actele am primit un telefon și dupa m-a sunat la sfarșitul lunii octombrie sa imi spuna de IELTS. Dupa ce l-am dat in ianuarie mi-a cerut iar caziere și copii și dupa asta la o luna mi-au trimis contractul de reprezentare și factura ptr prima plata. In alta ordine de ideii nu vreau sa te sperii sau altceva da vezi ca ILTS se da in limba engleza adevarata așa numitul accent royal care e diferit de engleza americana din filme, nu mult dar totuși diferit. Ptr mine cel mai rau a fost scrisul 4,5 și dupa ascultatul 6. Cand o sa il dai iti urez succes și sa ai noroc la vb de unu cu accent curat nu cum am avut eu de yorkshire. De faza cu accentul francez mi-a spus și mie anul trecut și e accentul breton care se vb in unele zone din Bretagna vestul Franței. Cat despre faptul ca ți-ai gasit singur iți faci formele tu tot respectul și jos palaria.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.