Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

JULIO

Members
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de JULIO

  1. Acum 28 minute, Mario Bandit a spus:

    Salut , am unit subiectul aici , modificari nu sunt , doar ca francezii dau o noua interpretare asupra conduceri in echipaj dupa intrarea in drepturi depline a regulamentului 165/2014 in data de 2 martie anul curent si nu mai vor sa considere pauza in disponibilitatea la care e supus un sofer cand trece ,, in dreapta ,, asa cum specifica nota 2 de orientare asupra 561/2006 CE. .

     

     

    Multumim pentru clarificare.

    Drumuri bune !

  2. Acum 26 minute, Mario Bandit a spus:

    Julio , amendabil pentru cine ?? 

     

    Firma e obligata ca in termen de maxim 90 zile de la ultima descarcare a tahografului sa efectueze alta descarcare  , iar in cazul cardului digital al conducatorului auto , maxim 28 zile de la ultima descarcare . Lipsa activitatilor tahograf camion / conducator auto este sanctionabil pentru firma doar in cazul controlulul la sediu cand evident aceasta lipsesc si nu se pot verifica .

    Amendabil pentru firma. Nu am patit personal, insa din ce am mai discutat si cu alti colegi, au fost cazuri de sanctionare  pentru depasirea celor 28 de zile si la controlul obisnuit, pe traseu.

    Dr bune

  3. Acum 2 ore, ionel ghe a spus:

    Cand descarc cardul tahograf, la sfarsit de saptamana? Inainte,in timpul sau dupa pauza de 45 de ore? Va multumesc!

    Descarcarea cardului tahograf se face la cel mult 28 de zile. Se poate si mai vreme sau chiar de 2 ori pe luna.  Dupa 28 de zile, daca nu e descarcat cardul, e amendabil. 

  4. Iveco Stalis 500hp model 2012,resetat din Jonquera pana in Gremania si retur pana la Barcelona 4t, respectiv 3,8t, apoi gol pana in Murcia cu duba frigorifica, consum 26,8 l/100km...cel mai putin, si cel mai mult 42l/100km, tot din Jonquera pana spre Lyon, cu vant puternic din fata,incarcat la capacitate maxima.(40t).

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.