Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Tupac_Braila

Members
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Locatia:
    Braila

Tupac_Braila's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Rog pe domnul moderator care mi-a dat acea avertizare la primul meu mesaj, acela lung, sa imi arate si mie un , sh un tz un k in acel intreg text sau un cuvant scris intreg cu caps lock, iar daca gaseste eu imi sterg contul singur daca pot, sau numai intru deloc pe forum din 2 una. eu nu mai inteleg nimic! rog pe cineva din moderatoti sa revizeze acel text intreg unde spune ca am folosit .sh , tz si k in loc de c si daca nu se gaseste sa mi se ridice acest statut de supravegheat.
  2. A si inca ceva ,daca toate sunt in regula, treci si de intrebarile alea telefonice, cand o sa te cheme la timisoara, acolo o sa te vada si o sa te intrebe , ´´de ce nu ai sapca in cap´´ si o sa te trimeata acasa, )) cei ce stiu bancul cu sapca stiu la ce ma refer.Deci concluzia este ca daca ai toate actele facute merita sa faci copii si sa la trimiti, dar sa faci actele special pt aceasta firma de 2 lei nu merita.
  3. Am citit ce la intrebat pe adrianb27 si eu cred ca totul a fost la misto si bataie de joc pt ca Camelia nu avea hartie igienica si dorea sa sacrifice un dosar. Datorita faptului ca multi se vaita prin telefon precum cel in cauza ca vezi doamne ´´da, incepator zic, nu avem unde merge, ca ne cer toti experienta´´ citez din discutia lui cu aceasta Camelia ´´potec´´ o sa fie din ce in ce mai rau. Acum sa zic asa in mare cat tupeu jegos are aceasta .......Camelia.Eu am trimis dosarul pe 7 ian era luni, doamna de la posta imi zice ca face 2 zile, bun.Sun vineri si intreb, doamna aveti idee a venit dosarul meu,ii dau numele bla bla si imi spune ca nu, apoi ii explic ca am trimis pe data de 7 si deja sunt 5 zile dupa care imi spune sa merg la posta sa vb cu cei de la posta, am multumit frumos pt timpul acordat pana aici nimic neobisnuit. Luni(14 ian) merg la posta cu chitantza si dovada ce mi-au dat-o ei si le povestesc ,cei de la posta imi spun ca tre sa mai sun eu acolo ca trebuie sa fie o greseala.Marti(15 ian) sun la hartl raspunde aia si imi spune ca e la masa, sa sun dupa 14:30 sun pe la 15:00 si imi raspunde un domn intreb iar de dosar verifica camelia(era si ea linga el) pe calculatorul ei fermecat si spune ca nu(deja erau 8 zile) ma intreaba domnul amabil ´´cand ati trimis actele´´ ii spun ca pe 7 dupa care ma trimite iar la posta ii zic am mai fost odata ieri acolo si stand cu omu de vorba se aude vocea scorpiei prin telefon tot repeta ´´care-i problema, care-i problema, care-i problema´´ dupa care domnul de la telefon ma roaga amabil sa mai raman la telefon da nu mi-a zis de ce ,apoi trece scorpia la telefon (aici mi se pare urat de tot gestul facut) sa imi spuna ea cateva vorbe, ca ea nu vede care ii problema si de ce dezbat eu atat la telefon cu omu ala aceasta chestie, dupa care imi spune mai multe printre care si ´´mai trimitetzi dosarele si la alte firme nu numai la noi´´ si multe altele ...deci frate gestul in sine lasa mult de dorit, sa ii ia tel lu ala din mana si apoi sa faca ea tam tam la tel cand eu am fost f calm si toata discutia nu a fost mai mult de 2 min mi se pare penal rau de tot...a avut noroc ca mai mi-a venit mintea la cap(anu asta fac 30) ca eu de fel nu prea is dus la biserica si ii umpleam frigiderul de carne si faceam ceva pe firma lor...mi am luat la revedere amabil si am ´´plecat´´ Conform regulamentului scrierea mesajelor cu deformari ale limbii romane, de genul: tz, sh, k, sau uzare " CAPS este interzis.Tu ai mai fost atentionat de 3 ori.Nici acum nu ai profilul completat.Pedeapsa o vad toti.
  4. Mai nou, spun cativa colegi mai sus ca vor sa depunem dosarul personal, sau o poza mai recenta in dosar...bla..bla.. Eu personal am ajuns la concluzia ca d-na Camelia nu cauta soferi, cauta striperi si manechine masculine...sau ceva de genu asta..rusinica.. Si am mai tras concluzia ca, cu cat stai mai departe de Romania cu atat ai mai putine sanse sa innebunesti....
  5. te rog sa respecti regulile forumului !! Daca te plictisesti uite un subiect util : http://www.soferii.ro/Forum/index.php/topic,8648.0.html
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.