Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

arpilla

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profile Information

  • Locatia:
    Sfantu Gheorghe

arpilla's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. am semnat si eu petitia. Doamne ajuta
  2. referitor la atestatul ADR, am fost eu astazi la ei la ARR Covasna si mi s-a spus urmatoarele: nu se stie inca sub ce forma va fi eliberat atestatul dar cei de la ARR de la Bucuresti o sa trimita pentru fiecare solicitant o adeverinta care este valabila 60 de zile si care atesta ca ai pregatire profesionala pentru ADR. In timpul acesta de 60 de zile se va hotarii sub ce forma va fi eliberat atestatul. Adeverintele se trimit la fiecare agentie ARR din judet.
  3. am depus si eu actele pentru ADR colele si cisterna si am primit raspunsul ca domnii de la ARR nu s-au hotarat inca sub ce forma se va elibera atestatul. Sunt discutii ca o sa fie sub forma de card ca la marfa sau va ramane cartonas cum a fost si pana acum. Au zis sa astept ca o sa vada ei. Am fost peste ei si tot degeaba acelasi raspuns nu stim inca.
  4. pentru noi incepatorii este mai greu sa ne angajam pe camion. am si eu destul experienta pe 3.5 T am facut si extern si am aproape milionul de kilometri dar tot greu e sa te angajez. Cer experienta pe 40 T. Si pe buna dreptate pentru ca nu se compara 8 metri cu 18 metri. Dar daca vrei neaparat pe camion gasesti daca azi esti refuzat la unu maine mergi la altu si tot asa pana cand iese ceva. Daca ai pe cineva la o firma si te intelegi cu el e si mai bine sa te duci in echipaj si acolo ai sa inveti destule. sa aveti drumuri bune si fara evenimente. Completeaza varsta si locatia la profil !
  5. Buna colegii. ce mai stiti de wabrerers? se angajeaza pe acolo si fara experienta?
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.