Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

ivanescu traian

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ivanescu traian

  1. O mizeriee de firmaa stati departee de eii.....i ar Robert care se ocupa de angajari fost sofer NU urmarestee decat castiguul propriuu,,,nu al intereseaza de sferii...am mers cu un cui an roata saanga fata 2 saptamani...fara sa ma trimita an service dispecer ..un jeg din Bucuresti care te alearga cape Hoii de caii..
  2. ..FIRMA BAM VERMER.Mai Traiestee,,,,,Sau mai bine zis..Agentia..Bam Vermer..cu punct de lucru in Olanda...dar inregistrata in POLONIA...si ma refer la cei care inca m -ai lucreaza acolo...si nu s -au desteptat....Representanta noastra pe Romania...era o duduie Andreea,,,Expulzata..de la Baro trans...deoarece nu a facut fata stresului...de acolo..si si a gasit de munca aici..prin intermediul..prietenului...ei expulzat de la Baro trans si apoi ajuns la TROTA Cluj..?????
  3. alo viteazule care este numele tau, s- au lucrezi sub anonimat eliminat tu ai fost la philip moris de vorbesti s- au vorbesti din auzite, vreau sa -ti stiu numele tau complet, vrei sa te duelezi cu mine , nimeni nu a scris despre aceasta firma pana acum desi lucrati de 4 ani acolo santeti sclavi cu acte de polonia toate drepturile voastre in paranteza sunt pe polonia, pe romania nu aveti nimic , 0 va complaceti in mocirla de la bamvermer unde este turnul babel LITUANIENI POLONEZI ROMANI etc unde va inchiriaza ca pe ultimii sclavi la ce firmee vor ei de cate ori vor si tot asa schimbati si camioanele halal romani fara pic de mandrie si demnitate , o sa scriu pas cu pas tot ce am trait la bamvermer si apoi voi o sa judecati singuri daca merita sa mergeti sa mergeti la aceasta firma s- au nu.
  4. salut ma bucur sa aud despre bamvermer nimeni din cei angajati acolo nu o sa va dea informatii din interior deoarece au o clauza an contractul de munca care le interzice acest lucru an caz contrar trebuie sa plateasca penalizari catre firma eu sant un fericit am avut contract de munca pe perioada determinata pana pe 30 septembrie am dus acest contract pana la capat au fost num ai 2 luni am m ai lucrat si 4 zile din octombrie pe care le am cerut banii nedorind sa ma m ai antorc anapoi domnisoara andrea care se ocupa de recrutari pe romania a mi spune mi e ca trebuie sa mi bag preaviz sa m ai stau 15 zile la munca si apoi sa plec si am antrebat o cum asta daca contractul meu a expirat mi a zis bine atunci sa ti semnezi demisia si i ar am antrebat o ce demisie din moment ce contractu meu a expirat i ar altul nu am m ai semnat e mult de povestit tineti aproape luni astept raspuns de la ei daca m ai ami vireaza banii s au nu d ar pana la urma ma lipsesc si de iei si o sa va dau toate datele din interior nu din exterior cum vi le da domnisoara andrea ca si cum acolo curge num ai lapte si miere LA POMUL LAUDAT SA NU TE DUCI CU SACUL o sa revin stati pe aproape.sant anregistrat pe forum cu numele meu personal deci ce scriu ami si asum nu scriu doar asa.sa ma aflu an treaba..
  5. intereseaza te bine si daca pe patron al cheama ROSSI stai departe an anul 2011 an 6 luni a schimbat 40 de soferiii DE CEEE ???
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.