Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Boris Buhu

Members
  • Număr conținut

    83
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Postări postat de Boris Buhu

  1. Cand visam si eu la soferie, in fata calculatorului, acceptam orice salar sa pot merge si eu pe comunitate, sa conduc "masini mari", sa fiu cineva. Acum cand deja am experienta, si am condus catva timp pe afara, va dau perfecta dreptate. Viata de sofer e frumoasa, dar nu pe bani putini. E batjocura. Am parasit lumea "de comunitate" si am revenit in tara, pe bani mai putini, dar macar sunt acasa cu familia mea, cu fiul meu, care ma alearga mai ceva ca un dispecer. In concluzie: soferii cu experienta vorbesc lucruri de tinut seama pentru un incepator. Ei nu vorbesc din auzite, vorbesc din EXPERIENTA.

  2. Nu e chiar asa. Suntem aici pe forum doar cativa "amarati" care ne dorim un loc la Hartl :D

    Winis care-i viata? Ai renuntat deja la visul tau? :-) Sau deja ti-ai facut experienta si ai plecat de la hartl in alta parte asa cum facem toti??Bafta la toti soferii incepatori!

    Aoleu :P Acum am alt nume de user. Hartl e deja amintire pentru mine. Am petrecut momente magice acolo. Si momente nasoale. Datorita firmei asteia, am gasit un loc bun, sunt acasa in fiecare sambata si duminica. Nu voi uita niciodata firma asta :P

  3. volvo fh 440-460 daca mergi doar cu tonajul asta, model belgian, asta ar fii pe primul loc, plusurile pentru patron sunt de gen consum bun si fiabilitate. pentru frate, cabina mica, faruri proaste, curent in cabina.

    daf xf 105.430- consum bun, cat il ai pe garantie stai linistit, dupa aia mai bine-l dai la buyback. pentru frate cabina mare, calduros, faruri bune.

    iveco stralis 450- pret achizitie relativ mic, fiabilitate relativa. pentru frate cabina mare, faruri bune, calduros, depinde de noroc dar e posibil sa ploua in el si sa fie curent, dar la fel e si la volvo.

    renault premium: pret achizitie mic, componente volvo deci fiabilitate si consum bun, pentru frate dezavantajul cabinei foarte mici.

    mercedes actros motor v6 fiabilitate si consum peste medie, pentru frate cabina buna, lumini bune, fara curent si infiltratii.

    mercedesurile noi nu cred ca mai au motor v6, cred ca sunt 6 in linie, eu as opta oricand la un mercedes cu km putini si motor v6 sh.

    de man nu stiu decat ca le cam cadea injectoarele, dar nu am mers niciodata asa ca nu comentez.

    scania e doar poveste...bani multi si fite. daca vrei un camion sa produca nu cred ca scania ar fii pe locul 1, ba din contra nu cred ca ar prinde nici podiumul. nu am mers cu un motor v8 ci cu 2 6 in linie 470hpi si R480.

    sper ca nu te-am ametit, dar ca incheiere gandind strict economic ar fii cam asa :

    locul 1: mercedes v6

    locul 2: volvo

    locul 3: renault

    daf, iveco, scania...si pe man nu stiu unde sa-l pun.

    "pentru frate" :-bd:-bd:-bd Tare de tot!

  4. da dar acuma eu de unde sa stiu ca psiholoaga nu stie ce mentiuni trebuie facute pe adeverinta, in fine o sa incerc si la wabi si asta e, v-am zis doar m-a deranjat atitudinea expeditiva si lipsa de intelegere, pai daca nici nu esti angajat si te trateaza asa apoi dupa ce esti angajat si depinzi de ei ce mai faci? Si pana la urma colegilor ce va face sa aveti asa mare incredere ca daca va suna gata sunteti angajati?

    Cu Camelia aia nu stii niciodata. Poate ii vine ceva in cap si te trimite acasa :ymparty:

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.