Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

BlackB00X

Members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Yahoo
  serrgiu_80@yahoo.com

BlackB00X's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Da am multe DX-uri facute pe propagare ( Spania, Franta, Anglia, Olanda, Germania, Slovenia, Turcia si Italia) unele dintre ele le am urcate pe contul de youtube
 2. Si doua link-uri cu DX-uri facute cu jucaria
 3. Diferenta este enorma, Road Devil are o modulatie foarte puternica dar Rangerul meu nu necesita plus de modulatie. Cand l-am folosit Road Devil-ul pe Ranger nu puteam da dau volumul modulatiei mai mare de un sfert din cauza ca supramodula si multi colegi se plageau ca bubuie difuzoarele
 4. Nu, imi pare rau pt tot ce am pe masina am adus din state si nu ma despart de ele.
 5. Din cauza modulatiei puternice a Rangerului, microfonul nu am putut sa il tin decat la un sfert din volum. Intre timp am renuntat la Road devil si am pus microfonul original al Rangerului.
 6. Cu patru finali Toshiba 2SC2879 si o modulatie de iti sparge orice difuzor, Ranger RCI63FFC4 este statia care o detin si sunt extrem de multumit. Bineinteles cu un cablu RG213U care la capat leaga o antena Wilson 5000.
 7. Am votat si eu... up cu Ranger. Am vazut ca majoritatea prefera President asta din cauza ca Rangerul adevarat nu e cunoscut. Cu patru finali Toshiba 2SC2879 si o modulatie de iti sparge orice difuzor, Ranger RCI63FFC4 este de departe cea mai buna statie. Cu cablu RG213U si la capat o antena Wilson 5000.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.