Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

laurentiu

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre laurentiu

  • Dată Naștere 11/15/1972

Profile Information

  • Locatia:
    Timisoara

laurentiu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. Acum ceva timp in urma intr-o parcare la noi in tara era un neamt cu camionul defect si statea,noi eram mai multi care ne tot uitam la el.Foarte calm ne-a spus ca asteapta sa-i vina service-ul sa-l depaneze.Noi toti eram foarte mirati cum sa vina service-ul sa-l repare!El stia un lucru ca este platit sa conduca masina nu sa o repare.
  2. Nici macar nu am pretentia sa ma urc din prima pe 40T,cel mai sigur cred ca pentru oricine este sa inceapa cu camioane de tonaj mai mic si dupa aia vorbim
  3. Am patit-o de doua ori,dar spre norocul meu nu mi-au furat nimic.Odata la Afumati dupa ce m-a oprit Garcea,la cativa km am vazut un BMW obosit cu numere de Olanda cum se tinea de mine.Am intrat in prima benzinarie si au intrat si ei.S-a dat jos ala din dreapta si razand imi zice "ce ba credeai ca avem nevoie de croisanti tai".Tocmai ma intrebase Garcea ce transport.Masina nu are nimic inscriptionat pe ea,deci nu avea de unde sa stie ce car decat daca i se spunea.Si a doua oara undeva langa Focsani,atunci m-am speriat tare,mai eram cu un coleg cu o dubita cu geamuri si caram produse scumpe care se vedeau pe geam.Au vrut sa ne bage in sant.Sunam disperati la Politie si astia tot cereau daca se poate sa le spun exact la metru unde sunt pe sosea,bineinteles ca nu au venit.Am scapat de ei dupa ce m-am hotarat cu colegul sai bagam noi pe ei in sant.Cand au vazut ca vrem sa-i lovim sau retras.Mai scumpa era viata noastra decat sticlele de bauturi si fieratania.
  4. Salut! Este pentru prima oara cand scriu pe forum.Legat de experienta sunt total de acord ca nu poti compara experienta pe masini de tonaj mic cu ceea ce capeti lucrand pe camion mare.Am luat de curand categoria C+E,pana acum nu am avut nevoie de ea,experienta pot spune ca am pe dube de 3.5.De treisprezece ani fac tara de am ajuns sa stiu fiecare groapa din drum,dar nu am pretentia ca as avea experienta unui sofer pe camion care lucreaza sa zicem de cinci ani.Toata copilaria mi-am petrecut-o prin autobaza IRTA,tatal meu a fost sofer de la 19 ani pana la pensie.Acolo am pus prima oara mana pe un volan,practic mai intai am invatat sa conduc un camion si dupa aia o masina mica.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.