Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

BoGdAnGeR

Members
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de BoGdAnGeR

  1. Am sunat eu azi si au zis ca angajeaza doar cu experienta pe comunitate pe ansamblu cu MTMA 40t.
  2. nu mai am numarul dar se gaseste usor pe internet.
  3. nu am sunat, daca vrei nr de tel al am eu, sau parca ti l-am dat!poti suna tu azi si eu sun maine, ca astept un raspuns azi daca nu e, maine sun la Wab si ma programez la proba ca stau din ianuarie acasa si e cam mult ;(
  4. Daca nu primesc un raspuns favorabil azi de la Bucuresti, cred ca o sa merg si eu la Waberer's
  5. Ti-ai facut card de sanatate european? Cat te-a costat si cat a durat poate vor si alti colegi sa-si faca eu unul cred ca cer cam multe pentru un incepator, nici unul cu 5 ani de experienta nu cred ca ar fi de acord cu aceste cereri pe banii lui, dar in fine asta e ROMANIA!
  6. Mesajul de intampinare: "Buna ziua, Va multumim pentru interesul manifestat pentru anuntul postat de firma noastra in ceea ce priveste angajarea de soferi de tir. Posturile disponibile sunt pentru ajutor de sofer, soferi cu minim de experienta sau chiar fara experienta. In cadrul firmei noastre, incepand ca si ajutor de sofer aveti posibilitatea ca dupa perioada de invatare sa ajungeti titular si sa aveti la randul dumneavoastra un ajutor de sofer. Atuurile firmei noastre: - angajarea cu contract de munca pe perioada nedeterminata - posibilitatea de a invata ce inseamna sa practici meseria de sofer de tir pe comunitate - avantajul de a vedea aproape toate tarile Europei - dupa perioada de invatare, aveti posibilitatea de a trece pe postul de titular si de a invata si dumneavoastra alti soferi incepatori, salariul ca si titular de camion fiind mult mai atractiv Atasat aveti lista cu actele necesare angajarii. PENTRU a putea depune dosarul in vederea angajarii, trebuie sa aveti 21 de ani impliniti. Locurile pentru cei cu varsta peste 40 ani sunt limitate. Dosarele se depun la sediul firmei noastre, iar in cazul in care sunteti din alta localitate, le puteti trimite si prin posta sau curierat. Actele se depun doar in copie, NU in original. Va rugam sa depuneti /trimiteti dosarul doar in momentul in care aveti toate actele din lista atasata. Cu respect, Echipa Hartltrans Romania Srl" Mie imi place asta: "- avantajul de a vedea aproape toate tarile Europei" deci se merita
  7. Angajeaza si incepatori aici postez actele necesare angajarii: "HARTL CREW ROMANIA 300050 Timisoara, str. C-tin Brancusi nr.7, et.II, cam.1 tel. 0256/ 433280 fax. 0356/450599 DOCUMENTE NECESARE PENTRU DOSAR Actele pentru dosar se pregatesc doar in copii pana la punctul 12 inclusiv al acestei liste! Celelalte puncte se vor pregati ulterior angajarii! Copie dupa: 1. Buletin/Carte de identitate - copie color - 3 exemplare 2. Certificat de nastere - 1 exemplar 3. Certificat de casatorie, certificate nastere copii - 1 exemplar 4. Ultima diploma de studiu - 1 exemplar 5. Permis de conducere: categoria C, C+E - 2 exemplare 6. Atestat sofer profesionist – transport marfa - 2 exemplare • Eventual Atestat ADR - Marfa periculoasa 7. Cartela pentru tahograf digital - 1 exemplar 8. Cazier - 1 exemplar 9. Pasaport - 1 exemplar 10. Aviz medical (tip siguranta circulatiei) + aviz psihologic (tip siguranta circulatiei valabile) – apt transport intern/international marfuri generale - 2 exemplare 11. Cardul European de sanatate ELIBERAT DE CNSAS - 1 exemplar 12. Recomandare de la ultimul loc de munca in original – cu nr de contact 13. *** UN NUMAR DE TELEFON UNDE VA PUTEM CONTACTA LA ANGAJARE: 13. Oferta de loc de munca - Repartitie de la AGENTIA NATIONALA DE OCUPARE A FORTEI DE MUNCA - somaj, de pe raza judetului de domiciliu. 14. Adeverinta de vechime – in copie daca nu are da declaratie pe propria raspundere ca nu a avut niciodata, sau declaratie cu firma la care se afla (de obicei este vechiul loc de munca) 15. Dispozitia de desfacere a Contractului individual de munca (ultimul loc de munca) 16. Adeverinta cu stagiul de cotizare pentru calcularea concediului medical (salariul brut realizat, zile efectiv lucrate, zile de concediu medical – pentru ultimele 12 luni) 17. Avizul medical si psihologic in original" Succes!!!
  8. Sc Gheden Trans Srl Vaslui si Sc Autorimexx Srl Bucuresti - nu se merita sa va angajati la ei, nu dau banii promisi si nu ai dau la timp, dau doar asa ce scapa printre degete si ca sa nu mori de foame sa poti sa mai conduci cateva curse ca ei sa ia bani si tu sa faci experienta!Si banii care tii baga trebuie sai cersesti vreo 5-10 zile ca sa-i obtii!
  9. SC SUPER TRUCK SRL Judet: Maramures Oras: Baia Mare Adresa: Str. HOLLOSI SIMON 58 Baia Mare Cod Postal: 430133 Telefon: 0262276462 Cod Unic de Identificare: RO 5783132 Nr. Registrul Comertului: J24/955/1994 Stare societate : INREGISTRAT din data 15 Iunie 1994 Anul infiintarii : 1994 Salariati: 15 angajati Tipul de activitate, conform clasificarii CAEN din : Transporturi rutiere de marfuri Cam atat pot sa spun eu despre aceasta firma, nu stiu cat de valabil este numarul de telefon!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.